Referendumas, dėl 2010 kalendoriaus foto autorių
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
nepykit ,bet cia jau isputet burbula jus totalu su tais vardais! leidziam juk sau kalendoriu,tai kam cia tokia iskelt problema baisine? man is vis jokio skirtumo bus ten vardas ar nebus,nes juk musu kalendorius ir toliau uz forumo ribu niekur jis neiskeliaus(kas nebent padovanos kam).Bet juk ne viesam leidiniui cia Rimai foto siuntem ir rinkom.As ir turejau patirties su fotografija ir mano lankyta ir dometasi yra su fotografija sritys,bet nekeliu as cia vainos baisines.Ne su tokiom nuotraukom cia kalendoriui reikia sau "karjera" daryt
Aisku is kart atsiprasau visu,kas mane uzsipuls ar dar kaip nors perskaitys mano zodzius i piktybine puse,to nenorejau,bet jau tiesiog,kaip ir gedei nervai nelaiko skaitant( atsiprasant gatves zargonu kalbant ) "marazmus".
Aisku is kart atsiprasau visu,kas mane uzsipuls ar dar kaip nors perskaitys mano zodzius i piktybine puse,to nenorejau,bet jau tiesiog,kaip ir gedei nervai nelaiko skaitant( atsiprasant gatves zargonu kalbant ) "marazmus".
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Nesipykit, parašysim Rimo dukros vardą ir pavardę (Rimai, tik parašyk ją man su visais lietuviškais rašmenimis, kad klaidos kokios nepadaryčiau). Aš irgi manau, kad jai svarbu, jeigu savo ateitį planuoja sieti su fotografija - gal kam parodyti prireiks ar ką.
-
- Augintiniai:
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 30 svečių