Maisto parduotuvės papūgoms
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Sveiki,jei kam reikia maistelio papugoms(kosiu taip pat)uzeikit i parduotuve,Fabijoniskiu 2,
Visas asortimentas Versele-Lagos...turime daiginuku
O patys labai norime isigyti zakuti....neseniai sveciavomes viename lenku veislyne....isvaziavome apsale nuo ispudziu
Visas asortimentas Versele-Lagos...turime daiginuku
O patys labai norime isigyti zakuti....neseniai sveciavomes viename lenku veislyne....isvaziavome apsale nuo ispudziu
- forta
Labai gerai zinia, man visai netoli namu, butinai uzsuksime tikiuosi kainos irgi palankios bus [/quote]
Lauksim...o del kainu,tai manau sutarsim,nes dirbam patys
O is daugiau zinanciu uz mus paukstuku augintoju,mielai lauksim ir pasiulymu del asortimento ,turim kelis nuolatinius zakuciu augintojus...tai orientuojames i ju prasymus.
Lauksim...o del kainu,tai manau sutarsim,nes dirbam patys
O is daugiau zinanciu uz mus paukstuku augintoju,mielai lauksim ir pasiulymu del asortimento ,turim kelis nuolatinius zakuciu augintojus...tai orientuojames i ju prasymus.
- forta
Utenoje pasirinkimas gana didelis paligynus su tokių miestų - 3 pardutuotuvės. Labai gaila, kad jos yra labai mažos ir pasirinkimas prekių nedidelis. Kika pas mus tokia, kad apsisukt nieko neišvertus iš vietų beveik neįmanoma, lesalo tik sorų turi... Amazonija taipogi - kiaušinmaistis, soros. Dar viena yra centre miesto, atrodo didesnė, bet nesu ten buvęs. Reikės greitų metų apsilankyt, gal ko nors daugiau yra. Šeip internetu pirkt pradėsiu.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
As tai per visas prasinesu(Kikoj tik labai retai),ta,kur centre gal geriausia papuginio maisto atzvilgiu.Pardavejos saunios,visada pasiulo kokiu naujienu turi,nes mane jau pazysta Prasiau kazkada daiginuku,ieskojom pagal kataloga,bet ,sake,tiekejai neveza tokiu dalyku.O siaip,man rodos,zinant ko nori,galima butu paprasyti uzsakyti ir atveztu.Bet kai as su anglu k.susipykus tai ir kataloge nezinau ko ieskot
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių