Ligos, jų požymiai bei patarimai nustatant ligą
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
nu va pasiemem kanariuka vakar o tik isandien pastebejau kad neturi 3 nageliu vargselis ar ataugs?nors man atrodo kad ne ar cia apsigimimas ar pesdamiesi neteko?
-
dzine - Pranešimai: 690
- Augintiniai:
Dzine, tikrai niekas neataugs. Jei nori-gali grąžinti. Čia greičiausiai apsigimimas. Ir veisimui toks paukštis netinkamas, nes yra tikimybė kad tokie apsigimimai bus ir pas jauniklius.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
o ar negalejo tu pirstuku nukirsti? :( nes sake kad vienai kanariukei patinelis ikirto i sparneli ir ji jo nebevaldo be to pas jos sesytes viskas tvarkoje buvo
pasiliksiu nes jos niekas neims bet kai ziurejau i jos tevelius normalios kojytes buvo
pasiliksiu nes jos niekas neims bet kai ziurejau i jos tevelius normalios kojytes buvo
-
- Augintiniai:
yeeee cia trauma ne apsigimimas sake kad buvo patinas labai arsus tai vienai kaip sakiau sparneli suzeide o kai pauksciukas buvo mazas pirstukus nukirto nu bent gerai kad ne apsigimimas
-
- Augintiniai:
Pamiršau parašyti, kad dar nepabaigiau ir kad čia iš knygos pusvertimis, ten kur pirmasisi asmuo vartojamas, tai ne aš, o straipsnio autorė
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
nius, berods pasveikom.... jau skraidom, lesam ir visa kita darom
visą naktį buvau pajungusi lempą šildytis, ir dar vakare sudaviau paracetamolio... atrodo padejo
acius dideliausias Papoogai ir vet gydytojui Ramūnui
visą naktį buvau pajungusi lempą šildytis, ir dar vakare sudaviau paracetamolio... atrodo padejo
acius dideliausias Papoogai ir vet gydytojui Ramūnui
- ermute
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių