Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
lea, kaip romantiška...
O norėjau paklausti, kur tu savo pingvinukę pirkai? Kalvarijoj, pas Stasiką gal? Aš šiandien iš jo pingvinuką berniuką nusipirkau
Įleidau į vieną narvą kartu su dviem gabusios mažiais, tai tas parazitka pradėjo mergytę kabint ir lipt ant jos iš kart!
Nuvijau, bet ir ji nesidavė!
Žinos kazanova, kaip prie mažamečių kabinėtis
Nors, jau pora aiški, nes ta irgi, žiūriu, šalia jo tik sukiojasi, uodega kraipo...
Dabar juodažandžiui liko porelę surasti 

O norėjau paklausti, kur tu savo pingvinukę pirkai? Kalvarijoj, pas Stasiką gal? Aš šiandien iš jo pingvinuką berniuką nusipirkau

-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
aha, ten pat
kazkoks sviesus buvo patinukas irgi lipo maciau tam mazam narvely net ant jos
bet ne pingvinukas...
o mano tie romantikai tai keistoki sakyciau
vyras pasyvesnis, tai moteriske dazniausiai lipa ant jo
vkr buvau terroj... siaubas, kokiom salygom laikomi pauksteli, negaliu atsigaut dbr dar... vanduo nekeistas tikrai ne pora dienu, ten net jau ne vanduo o srutos... ir toks zebriukas nulaustu snapeliu, kaip man jo gaila
nors imk is ten ir visus ispirk. kanarele viena sedi pasiputus, matos nekazi kas jai ten... kikoj dar gera prieziura palyginus...

o mano tie romantikai tai keistoki sakyciau

vkr buvau terroj... siaubas, kokiom salygom laikomi pauksteli, negaliu atsigaut dbr dar... vanduo nekeistas tikrai ne pora dienu, ten net jau ne vanduo o srutos... ir toks zebriukas nulaustu snapeliu, kaip man jo gaila

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Ale prisišnekėjau, kad rausvų plunksnelių šone nėra. Apžiūrėjau - ogi yra truputi, bet po sparnais tos plunksnos retos, gal išpešiotos arba iškritusios, tad ir raudonų vos kelios styro, nors nebejauniklis! Ar tik nebus lea mūsų abu pingvinai kžk parazitų pasigavę??!!
Ar pradėjo dygti pas taviškę plunksnelės?

-
- Augintiniai:
as ta siauba maciau ne turguj, o parduotuvej terra, ji minsko iki yra... nežinau, snd apvaziuosi dar kelias kikas, bet jauciu, kad pirksiu ta nabagiuka tenai...
kiek ziurejau, tai gi pingvinuku mutacijos patineliai sonus
uoj, nesnekek taip
maniske kiek maciau tikrai nesipesioja pati, o joks parazitas negaletu nugrauzt plunksnu nuo pat saknu... manau arba kazkas kitas juos apipesiojo, arba jei taviskis ir maniske broliai, tai gal tevai ju kokie buvo agresyvus... tada greiciausiai tos plunksneles ir nebeataugs...
kiek ziurejau, tai gi pingvinuku mutacijos patineliai sonus

uoj, nesnekek taip

-
- Augintiniai:
Ai, tai ne taip perskaičiau, bet turgui irgi nekas... Pingvinas pas mane atkeliavęs taip pradėjo kiaušinį ir smėlį dorot, jog rodės, kad per gyvenimą jų negavęs!!!
Dėl plikimo, paskaityk Sveikatos skiltyje prie plunksnų pešiojimosi ten sailor rašė nimfuko, išplikusio panašiose vietose, šeimininkei apie parazitą Giardia. Cituoju: "Tai yra vidaus parazitas, persiduoda per išmatas - daugiausiai per išmatomis užterštą vandenį." Tokiomis sąlygomis gyvenus, ar tik nebus...

Dėl plikimo, paskaityk Sveikatos skiltyje prie plunksnų pešiojimosi ten sailor rašė nimfuko, išplikusio panašiose vietose, šeimininkei apie parazitą Giardia. Cituoju: "Tai yra vidaus parazitas, persiduoda per išmatas - daugiausiai per išmatomis užterštą vandenį." Tokiomis sąlygomis gyvenus, ar tik nebus...

-
- Augintiniai:
Vakar fotkinau savo japoniukus mazylius, na ir to paciu guldus savo pafotkinau. Paskutinis jauniklis baigia nusiserti, tai dabar truputi baisiai atrodo. Idomu kaip pas Trampapam guldukas laikosi.

-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
na va, nusipirkau ta maza baltuka, o jau pypsi kaip graziai... sakau pardavejai, gal vandeni pakeiskit, o ta sako, kasdien keiciam
sakau gi ir vkr toks pat buvo, o ji man, tai jie maudos jame... bet paskuj kai atsinese mano perkamam pauksciui pagaut uzuolaida ir tinkliuka zuvim gaudyt, tai supratau kame esme... ju narvo durys visos atsidare, taigi jas atidarius dingsta visa siena... tai matyt bijo, kad papegs pauksciai, todel vandeny keicia reitai, galvoja gal geriau tegu numirsta nuo kokios infekcijos...
witaliukas, gi pagrindinis pauksciu, uzsikretusiu tuo parazitu yra plunksnu rovimasis, lyg ir nepastebejau to
Baffy, kokios spalvos!

witaliukas, gi pagrindinis pauksciu, uzsikretusiu tuo parazitu yra plunksnu rovimasis, lyg ir nepastebejau to

Baffy, kokios spalvos!

-
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių