Vieniša patelė padėjo kiaušinį/-ius. Kaip elgtis?
Paliksiu 1 Kiausini dezei Bus gerai?
Neprade stresuoti ?
O dabar maitinam taip yra iprasto lesalo, dar nuo plunksnu vitaminu davem , smelio , ir i vandeni kalcio idedam
Gal dare ka nors reiktu ?
Neprade stresuoti ?
O dabar maitinam taip yra iprasto lesalo, dar nuo plunksnu vitaminu davem , smelio , ir i vandeni kalcio idedam
Gal dare ka nors reiktu ?
- Decos
Išimk tą dėžę išvis ir visus kiaušinius, dieną sutrumpink, jokio baltyminio maisto neduok, viską narvelyje pertvarkyk, kad aplinka pasikeistų, žiūrėk,kad slėptuvių nebūtų, kuriose ji įlindusi tupėtų (ten kiaušinius ir deda) gerai, kad kalcį į vandenį duodi, duok daugiau daržovių ir mineralų. Guardian Angel nepakenktų
Čia rimtai veterinaras patarė vyno duoti?
Čia rimtai veterinaras patarė vyno duoti?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na gal paveluotai bet kada patele padeda kausinius tai prie gero nepriveda mano ir viena buvo padejus... buvau naivus galvojau gal issiris bet jo varkse po keletos dienus isvis pasilpo ir numire
- Augustas
- Augintiniai:
o ka jei yra patinelis narveli tai nebus kiausiniu??
jei turiu 2 paukstukus ir nrzinau kokios jos lyties taj jei jie padejo kiausinius taj issiris kas nors?
jei turiu 2 paukstukus ir nrzinau kokios jos lyties taj jei jie padejo kiausinius taj issiris kas nors?
- ego
- Augintiniai:
nelabai supratau klausimo. jei porele tai gal ir pades ir peres kiausinius. kartais kiausinius deda ir gyvendamos 2 pateles(aisku is ju niekas neissiris), o patineliai kaip zinia kiausiniu nededa
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Aš supratau klausimą.Viliau,jis nežino kokios lyties paukščiai.Jugi gali būti ir dvi patelės kurios padėjo kiaušinukus.Manau peršviest reiktų ar apvaisintas.
-
aaauuuggga - Pranešimai: 607
- Augintiniai:
tai jei gerai supratau jei pradejo deti kiausinius tai jei pas mane 2 pateles tai reikia kuo skubiau patina pirkti nes ismetus kiausinius ir pasalinus inkila des kur pakliuvo?TAIP SUPRATAU? o nieko blogo nebus jei bus 2 pateles ir patinas?
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
Aš laikiau ir laikau viename narve patiną ir 2 pateles (jau trečia kombinacija). Kol neleidžiu perėti, viskas gerai, o jau kai inkilą pakabinu, tai pora veja trečią iš savo teritorijos, tada reikia atskirti.
O dabar į temą. Man net ir su patinais laikant nebūna jokių problemų papūgų kiaušinių dėjimą reguliuoti - jos deda kiaušinius ir peri tik tada, kai leidžiu. O leidau tik porą kartų.
O dabar į temą. Man net ir su patinais laikant nebūna jokių problemų papūgų kiaušinių dėjimą reguliuoti - jos deda kiaušinius ir peri tik tada, kai leidžiu. O leidau tik porą kartų.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių