Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
- crista
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dėkui
Vakar koks cirkas buvo: įskrido vėl šviesus patinas pas pilkuosius į svečius, tai kol aš jį gaudžiau nuo pilko patino smūgių gindama, 15-os dienų jauniklis iš lizdo iššoko!
Išsigando vargšelis triukšmo, turbūt. Šiaip ne taip įkišau atgal į lizdą, nes labai jau nenorėjo lįst. O šiandien katė ant narvo užšoko, tai tas jauniklis vėl iššoko! Bet jau gražiai į rankas davėsi ir pats atgal įšoko
Ankstyvas jis kažkoks... 

Vakar koks cirkas buvo: įskrido vėl šviesus patinas pas pilkuosius į svečius, tai kol aš jį gaudžiau nuo pilko patino smūgių gindama, 15-os dienų jauniklis iš lizdo iššoko!

-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
o as grizau snd ir lesykloj pas zebrus radau kiausini... pirma buvau radaus po kaledu, dbr po nauju... nežinau net ka daryt
nežinau net kurios poros tas kiausinis
gal det inkiliuka? bet is ju tik vienam patineliui metai yra
o japoniuku penki mazyliai greitai auga
bet paziurejau, kad guziai ju sausiako prikisti
jau teveliai nelabai lepina...

o japoniuku penki mazyliai greitai auga

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Gabusia, vienas is ryzu jaunikliu siandien bande giedoti. Tai bus patinelis. Ar noresi sviesu patineli ar tau tik pateliu reikia?
-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
Baffy, bet gi pagal nuotrauka, kiek atsimenu, tai tie du rusvi maziausi atrode, kiti gi irgi turetu jau bandyt giedot
aisku jei dar yra patinuku 

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
gal kitos pateles bus..
lea o tau patinelio reikia? o pas mane taip graziai trys juodi ciulba visi vienu metu... 

-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių