Ligos, jų požymiai bei patarimai nustatant ligą
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
O ką veterinarijos gydytoja pasakė be to, kad vaistų išrašę. GA duoti galima, tik ne kartu su antibiotikais, o praėjus kelioms valandoms po jų davimo.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Na aš jai papasakojau telefonu, kaip paukštis elgiasi, kad jau vaikšto nervelio dugne pasakiau, kad viduriuoja, tai ji pasakė, kad atvažiuočiau duos vaistų. Sakė dabar sunku kažką pasakyti, gal kokia infekcija ar kas....
Bet aš kažkaip manau, kad jau jam niekas nepadės :( .
Dar galvoju kad jam senatvė gal, nes kai kikoj pirkom, pasakė kad jis maždaug 8 mėnesių, bet paskui , kai pasiskaitinėjau, tai supratau kad jis nebe pirmos jaunystės
Bet aš kažkaip manau, kad jau jam niekas nepadės :( .
Dar galvoju kad jam senatvė gal, nes kai kikoj pirkom, pasakė kad jis maždaug 8 mėnesių, bet paskui , kai pasiskaitinėjau, tai supratau kad jis nebe pirmos jaunystės
- Dory
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių