Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
oho...kiek...pas tave daug...augintiniu......tai dabar prisipazink...ar pati darei narveli ar visgi kas nors dar padejo...?:)...
grazi pingviniuke ir patinelis baltasis...
...
beja kaip suprantu ta dovanota japoniuke visgi pagydei...?..
grazi pingviniuke ir patinelis baltasis...

beja kaip suprantu ta dovanota japoniuke visgi pagydei...?..
- Mastis
- Augintiniai:
na tavo namukas ar butas juk nekurenamas malkom..?
tai kai cia buvo dydieji salciai...tai...oj...brrr...25...pas mane neimanoma...padaryt...
o guldukai man atrodo,tai silumos megejai?...tai jiems butu nekas kaip suprantu....

tai kai cia buvo dydieji salciai...tai...oj...brrr...25...pas mane neimanoma...padaryt...

o guldukai man atrodo,tai silumos megejai?...tai jiems butu nekas kaip suprantu....
- Mastis
- Augintiniai:
zinok pati viska dariau, maniskis tik vienas dureles narvui iskirpo... aj, ir nekankinau daugiau
bet tiek privargau, kad antra narva pirkau, nes gaunas beveik tiek pat kaina... bet vistiek dbr galvoju trecia narva pati gaminsiu pagal savo norus, jei prireiks...
o patineliai balti pas mane du
o ta dovanota, manau, kad pagydziau, zaizdos nebera ir plunksnytes grazios auga... bet siaip man jos labai gaila, veisejai gal visas mutacijas sukiso i ta pauksti...
pas mane butas, bet kai sildyma atsukau visa, tai ir temp 25
gulduku neauginu... kolkas zemiskos spalvos mielesnes

o patineliai balti pas mane du

o ta dovanota, manau, kad pagydziau, zaizdos nebera ir plunksnytes grazios auga... bet siaip man jos labai gaila, veisejai gal visas mutacijas sukiso i ta pauksti...
pas mane butas, bet kai sildyma atsukau visa, tai ir temp 25

gulduku neauginu... kolkas zemiskos spalvos mielesnes

-
- Augintiniai:
o pasirodo ir naginga besanti...
..nesvarbu ta kaina...bet geriau yra visgi pasidaryt...ir akiai grazesni...ir pasidarai taip kaip nori..
nepatinka guldukai..?
..o is ko sprendi,kad i ta japoniuke daug mutaciju sukista..?

nepatinka guldukai..?

- Mastis
- Augintiniai:
grazus guldukai, bet jie spalvom i papugas panasus, tai del to kolkas nelabai noriu veist juos...
o del narvo, tai va, kad pasidarai kaip nori, o jei dar ir laikas niekur nestumia, tai isvis dirbi su malonumu
o tos japoniukes plunksnos triju spalvu, ir dar krutines plunksnos auga tiesiai (ne kap standartiskai apacion) ir dengia kojas...

o del narvo, tai va, kad pasidarai kaip nori, o jei dar ir laikas niekur nestumia, tai isvis dirbi su malonumu

o tos japoniukes plunksnos triju spalvu, ir dar krutines plunksnos auga tiesiai (ne kap standartiskai apacion) ir dengia kojas...
-
- Augintiniai:
Lea, narvai Superiniai!!!
Ir paukstukai nuostabus!!!
Saunuole!!!
O kad pati viska sumeistravai, tai visai fantastika!
O pas mane issirito 2 zebriukai ir dar du kiausiniai yra, taip kad laukiam dar mazyliu.

Ir paukstukai nuostabus!!!

Saunuole!!!

O pas mane issirito 2 zebriukai ir dar du kiausiniai yra, taip kad laukiam dar mazyliu.

Paskutinį kartą redagavo Baffy 2010.01.07 10:34. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Gabusia, tavo javukas bando ciulbeti, tai turiu patineli. Bet jo pirmas ciulbejimas jau to-o-ks lauztas, net juokas ima. 

-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
- Trampapam
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių