Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
lea tikrai labai saunus narvas ..
o antra nusipirkai, ta kuris neisardomas ir turejo atvezti? tas sunkus?
Baffy o kaip saunu.. tai gaunasi, kad du patineliai buvo vadoje.. kolkas nepastebejau, kad trecia ciulbetu...
beje mano pirmasis jau beveik visai pakeite plunksnas.. 

o antra nusipirkai, ta kuris neisardomas ir turejo atvezti? tas sunkus?
Baffy o kaip saunu.. tai gaunasi, kad du patineliai buvo vadoje.. kolkas nepastebejau, kad trecia ciulbetu...

-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
alinaaa, dugna dariau is gofro plasto, bet nelabai man jis patinka, tai galvoju is aliuminio lankstyt
gabusia, taip tas pats narvas- sunkus ir neisardomas
bet kita pati tai jau labai tingejau daryt...
Kleckepytė, nieko jinai nesirinko, pasodinta buvo su tuo berniuku ir viskas
o kokie pas jus vaikuciai gaudavosi? skaiciau, kad tokias mutacijas poruojant dauguma vaiku paprasti gaunasi...

gabusia, taip tas pats narvas- sunkus ir neisardomas

Kleckepytė, nieko jinai nesirinko, pasodinta buvo su tuo berniuku ir viskas

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
lea, na kaip suprantu labai priklauso nuo to, kokie tėvai dar buvo ir mūsų gražuolių
Na pas mus taip kaip taisyklė - jei patiniukai, tai būtinai tipiški pilki zebrinukai, jei patelės, tai visos baltos išsirisdavo, kitokių nesam turėję vaikų (patelių pilkų arba patinėlių baltų) iš berots penkių sėkmingų vadų, net pasimečiau, reiks eit užrašus apie vadas žiūrėt 

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
Kleckepytė, o pateles budavo Chestnut Flanked White mutacijos? tos su asarelem?
dbr ziuriu, is tokios poros issirite pateles gali but tik su asarelem, nes tevo genas persiduoda dukrom, o jau motinos ne, kazkaip ten idomiai jungiasi viskas...
o kad priklauso ir nuo seneliu, tai labai abejoju, tiesiog kaip susidelioja tie genai, ar mutacija turi dviguba faktoriu ar ne, gal koks genas uzsleptas ir t.t...
dbr ziuriu, is tokios poros issirite pateles gali but tik su asarelem, nes tevo genas persiduoda dukrom, o jau motinos ne, kazkaip ten idomiai jungiasi viskas...
o kad priklauso ir nuo seneliu, tai labai abejoju, tiesiog kaip susidelioja tie genai, ar mutacija turi dviguba faktoriu ar ne, gal koks genas uzsleptas ir t.t...

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
lea, taip, patytės baltos išsirisdavo su ašarytėm, kai kurios su itin ryškiom, kai kurios su blankiom, kai kurių patyčių galvelės šiek tiek pilkšvos būdavo
Tiesa, o va jau tos patytės kai savo vaikučių sulaukdavo (pas tetą, pas kitus, kas pasakojo), tai patelės baltos kai išsirisdavo, tai be ašarėlių jau gan dažnai, visai baltutės, o ir patinukų baltų sulaukdavo
Labai įdomus dalykas ta genetika, tik aš truputį nestropi mokinė biologijoj ypač žmogaus ir genetikos pamokose buvau
Man įdomesnis tas procesas, kas bus, kokie išsiris, kokie vaikai, anūkai ir t.t., na "siurpriziukai", nors ir smalsumas dažnai ima viršų
O dėl milčiaus, tai gal pasmulkint mėgink
O jei norinčių nebus - daug paukštelių lauke tokio kąsnelio seilę varvindami laukia
aš visas paukštelių nesuvalgyto maistelio į lauko lesyklėlę išnešiau 

O dėl milčiaus, tai gal pasmulkint mėgink

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių