Žako veisimas
taigi ne su kokiu rentgenu peršvietimą daro... su paprasta lempute. ir tokiu būdu galima ne tik įsitikinti, kad kiaušiniai apvaisinti, bet ir stebėti, kaip paukštukas vystosi.
aišku, šituo klausimu jau pati Gabusia sprendžia, kaip jai teisingiau pasielgti - šviesti ar ne. aš tikriausiai jau būčiau peršvietusi.... man labai jau būtų įdomu sužinoti, ar pavyko kas nors. ir, aišku, paskui stebėti vystymosi procesą būtų smalsu...
aišku, šituo klausimu jau pati Gabusia sprendžia, kaip jai teisingiau pasielgti - šviesti ar ne. aš tikriausiai jau būčiau peršvietusi.... man labai jau būtų įdomu sužinoti, ar pavyko kas nors. ir, aišku, paskui stebėti vystymosi procesą būtų smalsu...
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Is tirkruju mes vos spejame tik zvilgtelti i inkila ar viskas gerai, o pauksciai jau is kart varo ginti lizdo... Sara labai retai isleda.. koki karta ar du per diena.. lipa tik prie lesyklu ir is kart atgal.. i virsu stovo net nelipa...
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
nu va baigesi musu perijimas.. Siandien Sara islindo su prilipusiu prie pilvo kiausiniu... nezinau gal uzmigo ant kiausiniu o jis po ja skilo... nu vienu zodziu spejo dar gerai pridziuti.. vos nukrapstem... pilva sau issipesiojo.. oda matosi...tokia suliso visa... kitas kiausinis irgi visas sumindytas.. tai teko ismesti.. kiek supratau tai sveikas kiausinis buvo prie jos prilipes.. apziurejau, jokio kraujo nebuvo tik ryskus geltonas trynis.. ko gero buvo neapvaisintas..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
gitutee - Pranešimai: 479
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai: