Bravisimo, Vilnius, Fabijoniškių g. 2
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aciu mergaites uz grazius atsiliepimus(tik siandien buvo siokia tokia betvarke )
Taip gyvunu pas mus kasdien daug ..ir man keista,kad kai kurie pririsa sunis prie kolonos,o patys ateina i parduotuve....tada visiems sakom,kad parduotuve tai gyvunams
Labai noreciau zako parduotuvej.....tik pas mus vietos mazoka
Ryt vakare sukelsiu zaislu nuotraukas....
o muta-vit vitaminu mes dar turim
Taip gyvunu pas mus kasdien daug ..ir man keista,kad kai kurie pririsa sunis prie kolonos,o patys ateina i parduotuve....tada visiems sakom,kad parduotuve tai gyvunams
Labai noreciau zako parduotuvej.....tik pas mus vietos mazoka
Ryt vakare sukelsiu zaislu nuotraukas....
o muta-vit vitaminu mes dar turim
- forta
na taip,bet,kaip pirkti rubelius sunims nesimatavus,ar skanestus...ju neragavus?
gal mano mastymas kitoks,nes pas mus pilni namai gyvunu
gal mano mastymas kitoks,nes pas mus pilni namai gyvunu
- forta
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
kadangi snakestus importuojam patys,tai nera jokiu problemu su ragavimu,jei nepatinka keliauja i siuksliadeze,bet taip retai pasitaiko
....o kaip kitaip suzinok ka vezti?,o vezti bet ka tiesiog neapsimoka
....o kaip kitaip suzinok ka vezti?,o vezti bet ka tiesiog neapsimoka
- forta
na,manau tikrai geras dalykas,kada galima isbandyti nauja preke.nezinau,ar taip paciai darote ir su pauksciu skanestais?nes,tikrai,pamatai naujiena,noretusi ja isbandyti,palepinti savo augintini.bet dazniausiai jos buna dideliuose pakuotese,automatiskai ir kaina buna ne maza.o cia tik bac,ir lepunelis nevalgo .zinoma,ne tragedija,bet vistiek ,ir pinigeliai kaip i bala.na,nesakau,kad gal nemokamai duoti bandyti,bet labai butu puiku,gauti mazesnemis dozemis.galima viena pakuote isardyti,ir tiesiog mazomis porcijomis pardavineti.o tada jau,jei teikiasi valgyti,tai grizti ir su malonumu perki visa pakuote. cia sneku is savos patirties.kai partarabaninau is lietuvos makaronu saldziuju,o maniske jau taip laaaabai galvodama juos valge.cia makaronai kaip pvz.buvo ir su kitais produktais tokiu dalyku nutike,ir,manau,ne man vienai...
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių