Kika
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
O aš sakau - visus argumentus išklausei, spręsk pati. Tokiais atvejais prisimenu papūgų ir naminių šeškų gelbėjimo organizaciją Airijoje (jie, tiesa, nieko neperka, nes yra savanoriška organizacija, tai ir pinigų patiems paukščiams pirkti neturi, viską sukiša į jų priežiūrą), bet priima bet kokį paukštį nieko neklausinėdami ir kad ir kokios įsisenėjusios problemos bebūtų, skiria joms visas savo pastangas ir visą laiką. Šventi žmonės ten darbuojasi .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Del papugos amziaus Kika gali ir klysti, nes kai pirkom Ema sake kad jai 3-4 metai o ishtikro suzinojom veliau kad jai buvo tik metukai Dauguma papugu yra mielos ir draugiskos iki tam tikros ribos, bet svarbiausia moketi teisingai aukleti nes dazniausiai sheimininkai atsisako papugos butent del charakterio problemu, jeigu papugai leisite "uzlipti jums ant galvos" tai gali blogai baigtis... manychiau kad priesh isigijant papuga ne tiek svarbu zinoti apie mityba vitaminus ir pan... o pasiskaityti apie ju auklejima nes grazus zodeliai ir paglostymai gali apsiversti ir neigiama puse jei neparodysite papugai kad yra sheiminkas. Taip pat dazna problema kad papugos, kakadu ir aros ypach, prisirisha prie 1 sheimos nario ir pradeda skaityti ji pora, tai sukelia dideli stresa ir paciam gyvunui kai jus ji atstumiate kaip sekso partneri, taip pat papuga gali pulti kitus sheimos narius ish pavydo. Shiuo metu patys turime siokiu tokiu problemu, bandom spresti, aukleti, nes uzaugus plunksnoms ir pradejus skraigyt labai smarkiai "ishnaglejo". Jos elgesyje pasitaiko tokiu momentu kad jei kazkas nepatinka-imi jos daiktus arba kazko neduodi-ji skrenda puola musa snapu per galva arba kelis kartus yra puolus man uzh rankos labai smarkiai ikandus, dar pagalvojau jei tai butu buves kakdu snapas
Zodziu kad sugebeti papugai suteikti geras gyvenimo salygas ir kad nei jis nei jus nesijaustumet nuskriausti, papuga turetu turet atskira kambari-savo erdve ir turi but tinkamai auklejama taip, kad neprisirishtu prie zhmogaus kaip prie poros, o priimtu ji kaip pvz mokytoja (taip patare auklet papugu seminare) na ir daugelis kitu dalyku aisku aš asmeniskai nesiryzciau auginti kakadu man tai yra per didele atsakomybe ir reik labai gerai ishmanyt papugu psichologija. O kai ir su ner viskas taip paprasta
Zodziu kad sugebeti papugai suteikti geras gyvenimo salygas ir kad nei jis nei jus nesijaustumet nuskriausti, papuga turetu turet atskira kambari-savo erdve ir turi but tinkamai auklejama taip, kad neprisirishtu prie zhmogaus kaip prie poros, o priimtu ji kaip pvz mokytoja (taip patare auklet papugu seminare) na ir daugelis kitu dalyku aisku aš asmeniskai nesiryzciau auginti kakadu man tai yra per didele atsakomybe ir reik labai gerai ishmanyt papugu psichologija. O kai ir su ner viskas taip paprasta
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias