Lietuvoje gyvenantys laukiniai paukščiai
o aš jau iš apačioj gyvenančios kaimynės kelintą įspėjimą gaunu kad sniegui nutirpus būčiau malonus ir sutvarkyčiau lesyklos liekanas jai po langais
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Na ir aš noriu pasidalinti savo įspūdžiais , lesinam kiekvieną žiemą paukščius, gyvenam netoli miško, tai atskrenda tikrai nemažai tiek žiemą, o ir ir vasarą daug pamatai.
šiom dienom 2 svilikai tupi lesyklėlėje ir medžiuose šalia namo, bandžiau fotkinti, bet nepritraukiu arti, gal ryt brolio objektyvą pasiimsiu, tada pritrauksiu labai arti gražūs man jie labai, šiandien kėkštas atskrido, jau ne vienerius metus kėkštai lašinukus kerta bei buvo dvi sniegenos, o zylių pulkų jau neskaičiuoju tikrai:)))
pernai prisimenu toks grožis buvo, 11 sniegenų vienu metu medyje, išlėkiau fotkinti:)))
tai va, dar kartais genys atvaro:)
šiom dienom 2 svilikai tupi lesyklėlėje ir medžiuose šalia namo, bandžiau fotkinti, bet nepritraukiu arti, gal ryt brolio objektyvą pasiimsiu, tada pritrauksiu labai arti gražūs man jie labai, šiandien kėkštas atskrido, jau ne vienerius metus kėkštai lašinukus kerta bei buvo dvi sniegenos, o zylių pulkų jau neskaičiuoju tikrai:)))
pernai prisimenu toks grožis buvo, 11 sniegenų vienu metu medyje, išlėkiau fotkinti:)))
tai va, dar kartais genys atvaro:)
-
Liuksus - Pranešimai: 30
- Augintiniai:
-
DoDo - Pranešimai: 1039
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Tiesą sakant, mes ji pamatėme ant kelio, kur jis nuo pavasario apsvaigęs tupinėjo ir akivaizdžiai apstulbo, vietoj kurtinės sulaukęs kažkokio keisto darinio ant ratų...
Iš pradžių taip ir žiūrėjom vienas į kitą, kol jam trūko kantrybė ir nužingsniavo gilyn į mišką, vis atsigręždamas pažiūrėt.
Išties buvo nerealus susitikimas.
Iš pradžių taip ir žiūrėjom vienas į kitą, kol jam trūko kantrybė ir nužingsniavo gilyn į mišką, vis atsigręždamas pažiūrėt.
Išties buvo nerealus susitikimas.
-
DoDo - Pranešimai: 1039
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių