Papūga nenori eiti iš narvelio
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Seniau Tūrėjau Du Amadinus , Bet Jie buvo Iš Tos Pačios Vados , Dabar Vieną Apsikeičiau , Ir Jau Koks Mėnesis Kaip Jis Neišskrenda Iš Narvelio . Buvau Išėmus , Ir Paleidus , BetJis Blaškėsi , Trankėsi , O Nukritęs Ant Žemės Stovi , Ir Nebejuda .
-
GeGuGa - Pranešimai: 21
- Augintiniai:
issigandes tavo paukstukas,vis paleidinek,apsipras prie aplinkos,prie pasikeitimu ir viskas bus gerai nepergyvenk
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
nu turiu du baguotukus(porele)is pradziu ir taip buvo..bet po poros dienu apsiramino..jau pora menesiu pas mane..iseina is narvelio kada nori ir grysta kada nori...svarbu an nakties lauke neliktu..nes buvo taip kad karta as nematciau kad jie isskride is narvelio ir sviesa isjungiau..ryte atsikeliau ziuriu abu narvely..o moli (mergyte)galvute susizeidus..trenkesi y koky kampa..plunksns nukrito ir kraujas bego...dziaugiuosi kad viskas dar taip gerai baiges..pluksnukes jau atauge tik as atsargesne esu..jai mes suklystam buna jau per velu...nu o seip jau priprate pas mane..ant rankos atskrenda tik problema valandu valandas gali sedet ir nulipt nenori..
-
Meirute - Pranešimai: 180
- Augintiniai:
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių