[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
logo

Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus

Banguotukai, Neišskiriamieji, Aimara, Žvirblinės, Burko, Giedančiosios ir t.t.

Standartinė chavabrie. » 2010.02.21 16:09

Va va, taip maniškis nepasako :D. Bet pusryčius valgant tai ištisai marmaliuoja kažką :D.
Vartotojo avataras
chavabrie.

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.02.21 16:17

O mano Strazdanėlė ką tik už pakabinto ant sienos veidrodžio užlindo ir užstrigo.Gerai, kad namuose buvau, išgirdau kažkokius krebždančius garsus ir pamačiau, kad veidrodis šiek tiek juda. Tai pasižiūrėjau, kur paukščiai ir akurat, vieno trūksta. Anksčiau nelandžiodavo ten, gal slėptuvių perėjimui ieško.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė chavabrie. » 2010.02.21 16:20

Pasisekė paukščiui, kad namie žmonių buvo. Bet aš kartais nesuprantu, kaip jie taip užlenda. :D Maniškis buvo už ragų užlindęs kur net pirštas netelpa, bet pats išsikrapštė, kiek ramiai patupėjęs :D.
Vartotojo avataras
chavabrie.

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.02.21 16:23

Mano Šelmė, kurios nebėra, sykį buvo tarp nimfų narvo virbų galvą įkišusi ir užstrigusi (siekė tame narve pakabinti skanėsto). Irgi gerai, kad namie buvau, nes užstrigimas labai rimtas buvo, susižaloti galėjo, bandydama išsilaisvinti (vaduojant ją teko narvo virbus praskėsti.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė chavabrie. » 2010.02.21 16:30

Čia gal OT, bet man įdomu, kaip nimfos sureagavo į svečią/užstrigėlį?
Vartotojo avataras
chavabrie.

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.02.21 16:39

Niekaip nesureagavo. Ta užstrigėlė šiaip jau kažkada buvo arši nimfų puolėja, paskui abi stovyklos ėmė viena kitą ignoruoti,kaip buvo iki Šelmės atsiradimo.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė opsidijana » 2010.02.21 16:51

smagu jums :rolleyes: tikriausiai ir jos praso maisto :crazy
Vartotojo avataras
opsidijana

Augintiniai:

Standartinė witaliukas » 2010.02.21 16:56

chavabrie Tuzas viens prie vieno į mano a.a. Rikutį panašus :) Irgi plepys buvo, nežkimši! :D Atsisėsdavo kur narvelio kampe ir visą savo repertuarą pyškindavo :D Labai daug žodžių mokėjo ir eilėrašio posmą vieną, bet niekada į kontekstą nešnekėdavo :$ Banguotukas, ko norėt... :)
O dabar aš mergytę šnekėt mokau, nes jinai pas mane lieka :) (Norėjau Kakadu, gavau banguotuką ROFL ) Draugei kitą banguotuką nupirkau, nes Lilė mano 4dienas nieko nelesė, viduriavo, siaubingai visko bijojo, o nelabai patyrusiai draugei nenorėjau tokio paukštuko dovanot :unsure: Priverstinai ją girdžiau vandeniu su gliukoze, antistresiniais vitaminais ir margancovke. Per šį laiką jau prie rankų truputi priprato, nebesikandžioja taip, ir kai įkišu pirštą sakydama "kuti-kuti", duoda jai kakliuką pakedent, net užsimerkia, kaip malonu ROFL Nuo vakar truputi lesa pati, o šiandien jau viduriai susitrvarkė :URA
Vartotojo avataras
witaliukas

Augintiniai:

Standartinė chavabrie. » 2010.02.21 17:00

:D Ačiū, kad priminei, maniškis dar kuti kuti sako :D.
Vartotojo avataras
chavabrie.

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.02.21 17:01

witaliukas, labai graži tavo patelė - kitoj temoj mačiau.
O banguotukai sugeba ir į kontekstą šnekėti, tikrai tokių yra.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Grįžti į Mažosios papūgėlės

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis