Banguotukai milžinai
Nezinau,bet man vistiek i paprasta panasu ,va idedu saviski palyginimui,cia prie nimfutes matosi jo dydis,o ir sukuosena turi
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Na, panaršiau dabar internetą... Supratau, kad angliški: dideli, plačiomis krūtinėmis, su šukuosenomis, į pūkus įkritusiomis akimis bei snapais ir su daugybe dėmių ant kaklo. Paprasti: maži, kūdučiai, be šukuosenų (ovaliomis galvomis), gerai matomomis akimis, keliomis apvaliomis gražiai išsidėsčiusiomis dėmėmis ant kaklo. Prisegu pvz. Tokie, kurie nei ten, nei šen, pusiau angliški žmonių vadinami - forumose radau kelis tokius peraugusius, su šukuosenomis, bet visų standartų neatitinkančius. Panašu, kad ir musiškiai kažkur protėvius parodinius turėjo
- Prikabinti failai
-
- Va, koks gražus pas kažką paukštynas :)
- TBsiggy4.jpg (49.51 KiB) Peržiūrėta 1806 kartus(ų)
-
- paprastas banguotukas
- hansibubi01.jpg (18.13 KiB) Peržiūrėta 1806 kartus(ų)
-
- angliškas banguotukas
- gigantas.jpg (20.89 KiB) Peržiūrėta 1806 kartus(ų)
-
- dydžiai
- english budgie.jpg (3.93 KiB) Peržiūrėta 1806 kartus(ų)
-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
Tikriausiai taip ir yra.Ai,man tai visai nesvarbu koks ten jis yra ,svarbiausiai yra mylimas ir labai labai reikalingas
-
- Augintiniai:
Tai aišku Nors, kiek skaičiau, angliški lyg ir trumpiau gyvena, apie 8metus Nuliūdino mane tokios žinios... Nors, pas kai kuriuos žmonės ir paprasti trumpiau traukia... O kiek jau jusiškiui laiko?
-
- Augintiniai:
Tiksliai negaliu pasakyti,bet sprendziant is vaskines spalvos ir akyciu kai ji gavau,jam dabar turetu buti apie metus,o turiu nuo balandzio.Toje parduotuveje du tokie didzkiai buvo,is karto skyresi nuo kitu ir dabar kai paziuriu-kokie jie ten maziukai atrodo.
-
- Augintiniai:
čia kaip su tuo anekdotu kaip sakoma kad ant malkinės durų uždėtas užrašas seniunija o ten malkos guli... taip ir su tais Kikos milžinais,jei parašyta kad tai angliškas banguotukas tai nereiškia kad tai ištikrujų ir yra angliškas banguotukas,anksčiau veisejai naudodavo tokį terminą pusmilžinis tai ir tas terminas dar ne visiems ten matytiems paukštukams tinka
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
vat vat, kad užsienio forumuose tokių pusmilžinių daug pamačiau Ir pas mus tokios makalynės pilna Bet kai žmogus sau dėl draugo, o ne veislės perkiesi, tai koks skirtumas Beje, malkinė man priminė, kaip mano močiutė kelias dienas kava darėsi iš stiklainio, kuriame kažkada tikrai buvo kava, bet dabar yra cinamonas Ir skani jai ta kava buvo! Taip ir mums su tais banguotukais
-
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Juokas juokais, o mes su mano draugais saldžiai prisijuokę pagalvojom, gal iš labai skanaus gėrimo tyčiojamės? Šiltas cinamono gėrimas su cukrumi ir pienu Prisipažinsiu, nebandžiau, nes kadangi žinau, jog ne kava viduj, tai ir netraukia...
-
- Augintiniai:
Kazkaip itariu, kad tas gerimas kazkuo gali buti panasus ir i pjuvenu arbata na bet nesipleskim apie tai. Sveikatos tavo mociutei
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias