Plunksnuotų augintinių nuotraukos
oi, kokie jie faini Ypač man patiko ta nuotrauka, kur "Jonis nusiteikęs naikinti tapkę" žiūri angelo akim į objektyvą
-
mrita - Pranešimai: 213
- Augintiniai:
-
Sem - Pranešimai: 1374
- Augintiniai:
-
Sem - Pranešimai: 1374
- Augintiniai:
-
vasilysha - Pranešimai: 674
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
NE NE, NE VELNIO NESUSIDRAUGAVO, SHIAN ,,,OJ BUVO, BAISIAI SNAPAIS DAUZESI, TAI TEKO IR MAN ISITERPT:]BET SHEIP KAI ZEMEN VAIKSHTO NELABAI KREIPIA D.VIENS I KITA
IR SHEIP GALIU TEIGTI, KAD SENEGALAS ZHYMIAI SVARESNE PAPUGA NEJ ZAKO. pLUNKSNU MAZIAU, VALGO TVARKINGIAU, KAKUCHIAI MAZESNI, IR JOKIO KVAPO, KA NEPASAKYSI APIE ZAKA:], NA AISHKU LEMIA DYDIS, BET PVZ KAZKADA TUREJAU BANGIUKU, TAI UJ TIE SHIUKSHLININKAJ BUVO
IR SHEIP GALIU TEIGTI, KAD SENEGALAS ZHYMIAI SVARESNE PAPUGA NEJ ZAKO. pLUNKSNU MAZIAU, VALGO TVARKINGIAU, KAKUCHIAI MAZESNI, IR JOKIO KVAPO, KA NEPASAKYSI APIE ZAKA:], NA AISHKU LEMIA DYDIS, BET PVZ KAZKADA TUREJAU BANGIUKU, TAI UJ TIE SHIUKSHLININKAJ BUVO
-
Jo, as irgi norejau imti ish liubasho paukshtuka, bet kaip prisiroshiau, viskas jau parduota buvo :/// reiktu laukti iki rugpjuchio, as tiek tikrai nesulauksiu. Tai ir nupirkau paukshti ish vienu zmoniu. o geris chia niprichiom, tik kad sheip geraj susibendravom, jis apziurejo mano paukshti, dave patarimu,,,o ish jo perpirkti zakiuko as irgi jau nespejau.....
Nu ok, o dabames einam miegot, zake pirmanakt pratinsis meguot su apykakle, nežinau, visaj gali buti, kad ryte jo jau neberasiu ant jos kakliuko:]
labanatis:]
Nu ok, o dabames einam miegot, zake pirmanakt pratinsis meguot su apykakle, nežinau, visaj gali buti, kad ryte jo jau neberasiu ant jos kakliuko:]
labanatis:]
-
Gerio papugaičikai
Amazonių porelė
Ariukas (kada nors tokį aš vistiek turėsiu )
Na ir žako mažylis/ė
Amazonių porelė
Ariukas (kada nors tokį aš vistiek turėsiu )
Na ir žako mažylis/ė
Paskutinį kartą redagavo Papooga 2007.01.28 00:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių