Raudonuodegės papūgėlės - Pyrrhura gentis
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Senai ir apie Kikute nepasakojau,o sekasi mum visai gerai,jau matosi kaip augasnapukas apatinis auga daug greiciau,jau teko karta dildyti,bet procedura istvere labai sauniai,ne kiek nesupyko,tikriausiai suprato,kad jai geriau padarem,nes jau buvo bepradedanti i pekinesa panaseti maisto jau malt nebereikia,tik lukstenti,o daiginukai ir taip lenda Stai musu gelyte!
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Tikrai labai smagu,vel priskridus ir obuoli ir banano atsikanda,viskas po truputi i senas vezias gryzta,tiesa, ir plunksnu griauzinejimas,aisku dabar ne taip,bet visvien labai megsta ji po tas savo plunksnas duotis
-
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
Karolis... - Pranešimai: 893
- Augintiniai:
- IRENA
- Augintiniai:
Sveiki,
nepykit kad taip ilgai buvau pradinges, ir dizdiausias atsiprasymas KAUKUTES, nes pasirodo busiu suklaidines tave del papugeles, pas tave yra mano buves patinelis o ne patele, gerai pasiziurejes i senas nuotraukas ir video pagal ju elgesi prisiminiau kuri yra kuri.
o tu saunuole del papugos taip graziai dabar atrodo ir smagu girdeti kad jau prisileido prie ranku, smagu sveikinu.
nepykit kad taip ilgai buvau pradinges, ir dizdiausias atsiprasymas KAUKUTES, nes pasirodo busiu suklaidines tave del papugeles, pas tave yra mano buves patinelis o ne patele, gerai pasiziurejes i senas nuotraukas ir video pagal ju elgesi prisiminiau kuri yra kuri.
o tu saunuole del papugos taip graziai dabar atrodo ir smagu girdeti kad jau prisileido prie ranku, smagu sveikinu.
- Mindaugas
OO smagu,kad vel cia uzsukai va man paskutiniu metu jis visgi i patineli is elgesio pradejo panaset.Jam tikriausiai pirmas pavasaris be zmonos ,o hormonai daro savo...isimylejo vargsiukas dabar i pliusini meskuti,sedi prie jo ciulba, maitina,gaila ziuret ,na bet laukiam jo merginos,tik kazin ar nebus problematiskos tos pirslybos
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių