[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Astrildos - Amadinos
logo

Astrildos - Amadinos

Astrildiniai - Kikiliniai Audėjai - Estrildidae šeimos paukščiukai ir kanarėlės
:old: Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)

Standartinė lea » 2010.02.23 16:29

mačiau ir aš, ten lightback'ė man rodos :pooh_lol:
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė luk'as » 2010.02.23 18:15

lea, kaip faina ten pas tave :URA

man patys graziausi, tai juodazandziai patinukai... ir dar visai grazus tas kur is dezines 2 :*
siandien vienas bene jauniausiu, bet drasiausiu isskrido is lizdo pasivaikscioti ROFL grazinau atgal :D
kokio amziaus isskrnda is lizdo mazyliai?
Vartotojo avataras
luk'as

Standartinė Baffy » 2010.02.23 19:51

3 savaiciu mazdaug +- kelios dienos.
Witaliuk, Lea, faini jusu paukstukai. As irgi pingvino patino noreciau :$
Vartotojo avataras
Baffy

Augintiniai:

Standartinė luk'as » 2010.02.23 20:24

na tai kelios dienos beliko :URA
vienas mano manumu jau galetu lauk list :D
Vartotojo avataras
luk'as

Standartinė witaliukas » 2010.02.23 20:38

Na, jei aš iš leos CFW patinuką kartais paimčiau, tai tada po lygiai vaikinų ir merginų turėčiau, nebūtų svarbu ar patelę, ar patiną pingviną imt ;) Gal net patelė geriau būtų, galėčiau po to dar kokio įdomaus patino ieškot :)
Vartotojo avataras
witaliukas

Augintiniai:

Standartinė gabusia » 2010.02.23 22:21

lea, witaliukas grazios nuotraukos... :* :*

witaliukas kartais nutinka, kad ismeta... va pas mane vakar paskutinis jauniklis ryzinuku numire.. nesuprantu kas nutiko..atrodo ir maitino ir viskas gerai buvo... gaila baisiai perjo ta pora kur sviesiai pilkas patinas ir kakavine patele..

juodazandis su kaklu visu nupesiotu... kaip baisiai atrodo... galvoju, gal vitaminu kokiu reikia duoti..
Vartotojo avataras
gabusia

Augintiniai:

Standartinė lea » 2010.02.24 00:13

nupešiotas? o gal šeriasi, pas mane keli paukščiai spygliuoti baisiai :pooh_lol:
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė Baffy » 2010.02.24 00:49

Jei jis taip seresi, tai to labiau kazkas negerai. Neturi paukstis taip sertis, kad be plunksnu liktu tam tikroj vietoj. Reiskia kazkas ne taip. Kartais buna, kad paukstis net mirsta per ta laikotarpi (ypac lepesnes rusis). Tai jau geriau kad jis taip nupesiotas butu. 8|
O vitaminu tai tikrai ne pro sali butu duoti bet kokiu atveju. Jei nupesiotas tai plunksnos greiciau ataugs, o jei seriasi tai pastiprinti reiketu. :D
Vartotojo avataras
Baffy

Augintiniai:

Standartinė gabusia » 2010.02.24 12:09

nezinau man atrodo patele ji cia taip nupesiojo.. maciau karta kai rove plunksnas..
Vartotojo avataras
gabusia

Augintiniai:

Standartinė lea » 2010.02.24 17:52

o aš šiandien radau jau 4 kiaušinį... nežinau nė kas daryt :pooh_on_ball:
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius