Prijaukinimas
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
o tai tas vitacraft maziau saulegrazu negu tam kur uzsisakem premium prestige?
p.s. aciu, masas uz visas konsultacijas
p.s. aciu, masas uz visas konsultacijas
-
agnyte - Pranešimai: 220
O, jei apie prijaukinima, tai pamokykite ka man daryti su zvirbliuku. Uzvakar radau kieme nepaskrendanti, ikisau i narvuka, bet kad ir geltonsnapis, blaskosi mane pamates. O as neturiu laiko su juo uzsiimineti. Paseriu ir ate.
Tiesa, tris kart dienoje po 5-10 minuciu skiriu jam. Tad ir varda sumasciau vargdieniska. Bus jis pas mane BŪRAS.
Tiesa, tris kart dienoje po 5-10 minuciu skiriu jam. Tad ir varda sumasciau vargdieniska. Bus jis pas mane BŪRAS.
-
___Ornito___ - Pranešimai: 389
- Augintiniai:
Na ne, reabilitacijos manes mokinti nereikia. Tokius dalykus zinau puikiai. Bet as galvoju ji pasijaukinti, pasidaryti rankini. Kartais toks paprastas dalykas atsiperka su kaupu dziaugsmo. Zvirblis, rodos nei sis nei tas, bet is tikro tai gali buti visai idomu tureti prijaukinta. Kuri galeciau paleisti skraidyti laisvai, kuris bent palesti sugryztu.
Austru profesorius Konradas Lorensas irgi su neprestiziniais pauksciai daznai uzsiiminedavo. Turejo bureli kuosu, kurios tikrai suteike jam daug idomiu minuciu.
Austru profesorius Konradas Lorensas irgi su neprestiziniais pauksciai daznai uzsiiminedavo. Turejo bureli kuosu, kurios tikrai suteike jam daug idomiu minuciu.
-
___Ornito___ - Pranešimai: 389
- Augintiniai:
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių