Banguotukų veisimas
Nu va zodziu reike turbut kiausinius mesti lauk,send su prozektorium paziurejau visus 9 kiausinius tai kokie buvo vidui,tokie ir liko,o dar + kai juos emiau jie visi buvo salti.tai ka man daryti mesti lauk ar dar iki savaites galo palaikyti ?
- Margarita
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Karolis... - Pranešimai: 893
- Augintiniai:
- Margarita
Tai gal palieka juos ilgam? Mano Čiauškutė kai perėjo, tai labai trumpam kiaušinius palikdavo. Tušti visi kiaušiniai, jeigu tryniai matosi, niekas iš jų neišsiris.
-
- Augintiniai:
mano banguotuke tai kiausinius maksimum 1min palieka. paskui saziningai tupi. tik va norejau paklaust ar daznai landziojantis patinukas netrukdo jai peret?
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
tai gal dar palaikysiu ant visa ko iki savaites galo kad jau tikrai zinot kad laikas praejas jau.o tada kai juos ismesiu, ka su inkilu daryt palikti ar nuimti,nes kekviena diena papugos poruojasi po kelis kart per diena ... gal ismetus senus vel prades deti jeigu poruojasi ?
- Margarita
jei pauksciai nenusilpe, gali leist bandyt peret dar karta, bet po to jau reiks pertraukele padaryt.
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
o is kur man suprasti kad nenusilpe? patinas skarido diena rekauja cipauja,patele irgi is inkilo islenda parekauja,is narvo islenda ant zemes kambari pavaikscioja,paskrenda biski,poto vel gryzta i inkila,o dabar ant laktos tupi.
- Margarita
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių