Sausi sėklų mišiniai
kaip pavizdi pateiksiu sniegenai pvz olandų veisėjas rekomenduoja ne daugiau 20 gr kanapių į savaite ir kalba apie lauko voljere gyvenančias
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Aš perku paukščiams Prestige firmos lesaus, nimfų lesale būna kanapių sėklų, kartais daug, kartais vos viena kita per visą poką pasitaiko, kartais iš viso jų nebūna.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
kiek būna mišiniuose pilnai užtenka turėjau vaikystei karčios patirties kai sniegeniukas ir dar keli laukiniai paukščiukai apako priežastis nuo kanapiu nes kaip ir sakiau viena yra paukščiams laisvė,o kita šilti namai ir sotus gyvenimas
-
- Augintiniai:
Norėjau pasakyti, kad kai perku tą mišinį, labai jau nevienodai tų kanapių būna. Porą kartų tikrai daug jų buvo,o dabar vos viena kita per visą poką, kartais ir iš viso nė vienos nesimato. o mano Mažė jas labai mėgsta, kitos nimfos irgi bet Mažei tai- didžiausias skanėstas, nukonkuruojantis saulėgrąžas. Tai nupirkau jų atskirai ir po truputį įmaišau į lesalą.
-
- Augintiniai:
kiek iš patikimų šaltinių teko girdėti kanapės kurios yra taip vadinamos maistinės dar pavojingesnės paukščiams ypač kaip ir sakiau jei jie laikomi ne lauko voljeruose ir jei perdozuojama
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Tai kodėl jas į mišinius tada deda?
Beje pas mane paukščiai ne lauko voljeruose gyvena, bet gana vėsiai. Žiemą iš ryto pabudus būna ne daugiau kaip 10 laipsnių, ir tas laikosi gerą pusdienį, o iki vakaro, kai einam gulti, prišyla ne daugiau kaip iki 17, o atšąla greitai, kai tik šildymas nakčiai išjungiamas). Va ir šiuo metu +13. Tai, manau, kad tos kelios kanapės, kurias nimfos papildomai gauna, susinaudoja kaip energetinė medžiaga.
Beje pas mane paukščiai ne lauko voljeruose gyvena, bet gana vėsiai. Žiemą iš ryto pabudus būna ne daugiau kaip 10 laipsnių, ir tas laikosi gerą pusdienį, o iki vakaro, kai einam gulti, prišyla ne daugiau kaip iki 17, o atšąla greitai, kai tik šildymas nakčiai išjungiamas). Va ir šiuo metu +13. Tai, manau, kad tos kelios kanapės, kurias nimfos papildomai gauna, susinaudoja kaip energetinė medžiaga.
Paskutinį kartą redagavo sailor 2010.03.08 17:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Augintiniai:
va butent kiek idėta tiek turi ir užtekt,nes galima skaudžiai prisižaist su jų perdozavimų paukščiams kaip jau ir sakiau lauko voljeruose gyvenantiems net atskiri mišiniai sudaromi nes jų medžiagų apytaka greitesnė na o namų paukšteliams to gardėsio kuo mažiau
-
- Augintiniai:
Tai kad aš stengiuosi, kad būtų tiek, kiek tame pačiame mišinyje būdavo ir kiek kitoje to paties mišinio partijoje galimai vėl bus. O apie temperatūras savo namuose jau parašiau.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių