Katės
Prie pavadelio pamažu galima pratint. Iš pradžių tik petnešas uždėt ir tegu namie pavaikšto ( tik nepalikt vieno, kad neužsikabintų kur). Paskui prisegt pavadėlį ir su juo namie pavaikščiot su kate, jos nesistengiant ribot. Ir taip po truputį... Aš tai saviškei įtaisiau tą automatinį pavadėlį mažiem šuniukam - labai gerai, gali pažioplinėt, žiogus pagaudyt.
- Arven
- Augintiniai:
As irgi automatini turejau, pripratinau kate mazdaug per menesi, o pratinau nuo puses metu, i lauka eidavome kasdien ir ne trumpam, tik per lietu neeidavom, savaitgaliais su tevais i gamta vaziodavom butinai su katyte, jai tai tikrai patiko...vasara ji drugelius su ziogais medziodavo, zolytes valge, zaide su jomis, o ziema su sniegu zaisti sumastydavo, po medi laipiojo, jautesi gerai, pati prasydavosi i lauka, bet tik bunant salia musu ant to pavadelio, nes viena bijodavo.....ji bijojo kitu katinu, nes karta mazyte iskrito is pirmo auksto ir ja isgasdino laukinis katinas, todel net per morciu neprisileisdavo jokiu katinu...
- Blondi
- Augintiniai:
Kasperas griuna ir guli tik tada kai laikai pavadeli...
, o kai jaucia, kad laisvas, tai ir su pavadeliu begioja.. 

-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Sveiki,
Mes irgi auginame katuka, vardos jo Khanas
Dar jaunas, 4 menesiukai, visai nesenai atkeliavo i musu namucius

Mes irgi auginame katuka, vardos jo Khanas

- Trampapam
na šeip visos katės man patinka, aš be ju negeliu, bet šitos jokio ipatingo grožio neturi.
Plikos tokios. na bet jai kas siūlytu priglaust tai aš nieko prieš

-
Skaiva - Pranešimai: 336
- Augintiniai:
Miela katyte
man jos grazios, kai matau jas pas kitu, pati tokia auginciau tik tuo atveju, jei labai noreciau katytes, o buciau alergiska plaukam jos....

- Blondi
- Augintiniai:
Del skonio nesiginčyjama. Man irgi iš pradžių šios katės ne visai priimtinai atrodė, bet kai susipažinau iš arčiau tai fainos. Ir iš charakterio draugoviškos labai.
- Arven
- Augintiniai:
- Trampapam
-
gitutee - Pranešimai: 479
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių