Įdomios nuotraukos ir video iš interneto
-
Karolis... - Pranešimai: 893
- Augintiniai:
labai daug grožio yra gamtoje, ne vien vikšreliai ar kirmėlytės, tik mes ne visada dėl vienų ar kitų priežasčių to neįžvelgiame. Gerai, kad kas "pakiša" po nosim , t.y. po akim.
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
Tai aš jam ir sakiau, kad jei toks gyvis pabėgtų iš terariumo, tai aš nedvejodama jam šluota užvažiuočiau. Visus gyvūnėlius myliu, bet dėl šitų instinktyvi baimė nugali. Geriau jau kokį paukštėdą nusipirktų, tie tai bent visai mieli.
- Arven
- Augintiniai:
Manau, kad jis pro grotas netilptų (1cm tarpas tarp virbų)... O as kažkodėl maniau, kad namie auginamiems nuodingiems vorams tos nuodų liaukos pašalintos būna, ar kaip? Juk rodo ir kaip juos ant rankų laiko ir t.t.
Šiaip ar taip, man labiau prie širdies šiltakraujai augintiniai.
Šiaip ar taip, man labiau prie širdies šiltakraujai augintiniai.
- Arven
- Augintiniai:
ne,su ta kirmele,tai baisu,iki galo nepaziurejau .... a jau zmones visai nezino kas jiems darosi,ar kitos veiklos neprisigalvoja nu koks tolkas esti(atsiprasau)kirmeles?
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Pinigai, dideli pinigai. Pažiūrėkit, kiek žmonių žiūri šią laidą. O jei nebūtų tokių ekstremalių situacijų, greitai pabostų. Mėgstu ir aš šią laidą .
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
O tu siaube... Jau geriau praeito psl. nebūčiau žiūrėjus... Net akyse, pabalo, pajuodavo, suraibuliavo, gerai, kad sėdėjau
Galiu varliukus, voriukus, tarakoniukus į rankas imti, bet parodyk tokią pukuotą kirmelytę gyvai, mamą, tėtį ir tėvynę parduosiu, kad tik ją patrauktų, SIAUBAS!!!! Košmaras, kaip dabar naktimis miegosiu... (šitoj vietoj jau galit iš manęs juoktis )
Galiu varliukus, voriukus, tarakoniukus į rankas imti, bet parodyk tokią pukuotą kirmelytę gyvai, mamą, tėtį ir tėvynę parduosiu, kad tik ją patrauktų, SIAUBAS!!!! Košmaras, kaip dabar naktimis miegosiu... (šitoj vietoj jau galit iš manęs juoktis )
-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių