Augintinių video
ir taip visa diena ,aisku nera labai aiskus zodziai,bet kai jie abu dar vaikai ir jau pasako gan gerai ne viena zodeli tai tikrai dziugina o ir isgirstu tu dziungliu garsu namie ,kaip be tokiu uzrekimu jie pas mane kalbes
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
fainuoliai... įsivaizduoju, kas dedasi namuose - pas mane vienas non stop triukšmauja (kalba, cypsi, kitus garsus leidžia), o čia du.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
kad zinok kai buvo Kuka ji mane isvesdavo is kantrybes su spiegimu tuo,nors viena buvo,o kai dabar va du jie bet bando kalbet ,ciauska o ne rekia,tai net malonu ir smagu klausytis Net ir to triuksmo atrodo,kad zymiai maziau is ju dvieju nei is vienos Kukos buvo Pirmom savaites spygavo jie,nes visai nebande kalbet,o dabar kai mokinasi kazkiek kalbet ir spygaut nustojo labai mazai palyginus spygauja,daugiau ciauska sau ka,ar bando zodzius tarti,ypac jei paleidziu radija kokia ar ka jiem,tai tada bando prakalbet garsiau nei radija groja
-
- Augintiniai:
nea, aš ne apie spiegimą kalbu. Būna, kad maniškis paklykauja, kai užeina koks siautuliukas, bet tai pasitaiko labai retai. O kad kitaip triukšmauja man labai patinka. Ir pacypavimai, ir pašūkavimai... Ir dar smagiau būtų, jei dviese galėtų tokius garsus leisti. Bet antro dar teks palaukti...
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
mes del to abu ir pirkom,kad vienu metu uzaugtu ir priprastu vienas prie kito,nes poto tik patiem beda buna,kol pripratini juos ,o dabar abu mazi,abu kartu auga ir kalbet mokinas,zodziu vienu metu isgyvenu ju triuksma ir ramu ))
-
- Augintiniai:
Fainuoliukai kokie Ir jau "labas" kaip aiskiai sako. Ten gal ta vyresne mergyte tokia snekute? As irgi kartais pasiilgstu to istiso barskejimo... bet tuo paciu ir dziaugiuosi kad Bosas laaabai tylus.
-
Gintare - Pranešimai: 1044
- Augintiniai:
berniukas snekutis pas mane ,jis cia ciauska dauguma,mergina tik pritaria jam ,o seip smagu kad "ciulba" bet buna uzsimanau tylos nei dziungles pabosta kartais,ypac per sesija
-
- Augintiniai:
Vaizdas nekoks bet balseliai girdis
http://www.youtube.com/watch?v=lXlAEYyMyMY
http://www.youtube.com/watch?v=lXlAEYyMyMY
-
Tutis .5 - Pranešimai: 920
- Augintiniai:
Fainuoliai,jau pasiilgau tokio cypsejimo,bet man atrodo raudonskruosciai caiziau ir garsiau cypsi nei fisheriukai
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
-
Tutis .5 - Pranešimai: 920
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių