Banguotukų veisimas
Maniškiai tai 2svaites nelindo,kol sužinojo,kad tai geras daiktas. Bet dabar matau Haris bando lipt ant Mėtos,o Mėta bėga.Tai Haris tada eina su žaislais...Jau vieną nukabinau... Gal jau formuojasi pas Mėtą tas kiaušinukas,nes vėl išmatos didėja...Na nežinau...
-
aaauuuggga - Pranešimai: 607
- Augintiniai:
Pas manuosius tas pats. Bandžiau porą kartų įkelt inkilą, tačiau jie grotomis jį apeina. Pabūdavo- apsiprasdavo, tačiau į jį nelysdavo, o griauždavo. Taip kelis kartus pabandžiau ir praradau viltį kada nors turėt mažų papūgiukų . Nežinau vis kirba kokia mintis padaryt jiem atvirą inkilą, kaip manote? Nes jie tokie keisti tie mano paukščiukai, jie pastoviai veikia kartu kažką, bet kaip kiaušinukų nerandu taip nerandu. Tai vat patelė labai dažnai įsigula į atvira lesyklėlę, o patinėlis pribėgęs bando jai ten meilikauti, bando ir jis ten įsilipt ar kažkas panašaus, nes patelė labai pradeda šaukt ir galiauiai susipeša Nežinau, gal jie dar nepasiruošę, o gal jiems reikia kokios specifinės vietelės perėjimui. Suprantu, kad kai ateis (jei ateis) tas laikas kai patelė padės kiaušinukų, ateis savaime, bet vis tiek taip kirba mintis pasamonėj turėt mažų papūgiukų Gal kokį spec. racioną sudaryt? O visgi gal sužaliuos tuoj medžiai, kokių šviežių šakelių prinešt, kad pavasarį pajaustų
-
moni - Pranešimai: 252
- Augintiniai:
Žalumynai ir minkštas maistas bei padidintas baltymų kiekis skatina veisimąsi. O jie poruotis niekad nebandė?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Hm, kiek aš juos stebiu tai nieko rimto. Jie burkuoja, vienas kitą maitina. Būna užeina, kad patinėlis pradeda vaikyti po narvelį patelė ir nebesuprantu tada jis ar iš nezgrabumo pripaudžia jos uodega, o tada ji persirietusi pradeda šaukt ir kerta jam, nes jos uodegos niekam nevalia liest. Būnu netyčia dėdama į narvelį ką nors paliečiu patį galiuką, tai toks nepasitenkinimas būna, kad oj oj oj,šaukia, kerta, na ji tokia piktoka moteriškė yr. Vat ir dabar abu sėdi susiglaudę, vienas kitam snapelius sukišę. Šeip aš tiksliai nelabai įsivaizduoju kaip turi vykti tas visas poravimasis.
-
- Augintiniai:
Kad poruotųsi, reikia, kad patelė to norėtų, nes patinai dažniausiai yra visada pasiryžę . Prieš poravimąsi jie paprastai abu atlieka ritualinius judesius. O kai patelė pasiruošusi, ji išsiriečia. ir tada patinas ant jos užlipa. Jeigu patinas nori lipti tada, kai patelė nėra pasiruošusi, patelė jam kerta snapu. Šitam video mano banguotukai viską demonstruoja, tik nedėjau paties poravimosi, bet akivaizdu, kad jis buvo (pirmos dalies pabaigoje).
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Va taip grynai elgiasi mano banguotukai. Matomai patelė dar nepasiruošusi tikriausiai. Tik jos įprastas elgesys labai klaidina, nes ji ir taip pastoviai šaukia, kerta man (dar įpatumas, kad nemėgsta pirštų, pvz, gali paimt į rankas ir bučiuot pilvuką o ji žiūrės ir nieko nedarys. O tik pamatys pirštus tai oj oj oj, bet tema ne apie tai) , tai galvodavau, kad čia duoda į kaulus ir bahūriukui. Tačiau pas manęs kone penkias dienas per savaite vyksta va tokie dalykai, tačiau vis matau kaip mergyna nuveja galiausiai berną. Taigi kaip supratau reiks truputį pakoreguot racijoną ir laukti bei džiaugtis pavasariu
-
- Augintiniai:
Maniškiai tai tempia visokiausius popierius į inkilą,patelė dažnai būna inkile,jie vienas kitą maitina.Bet manau,kad kiaušinėlių niekada taip ir nesulauksiu.Dabar po savaitės žadam visai į kitą patalpą išnešti kur išviso nei televizorius,nei muzika nei kompiuteris netrugdys.Ir galės visą dieną būti laisvi.Tada tai ir pažiūrėsiu.
-
- Augintiniai:
ir as buvau prarades vilti, bet kai pakeiciau inkila is erdvaus i mazesni, is kikos, is karto pradejo juo dometis. ir ka gi - jau auga 3 kukuliai inkile
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki, Man iškilo vienas toks klausimėlis :
Ar banguotukės gali padėti kiaušinukų tiesiog ant narvelio dugno? ir jeigu gali, tai ar tie vaikučiai išsiris? Gal kam nors jau taip yra buve?
Ar banguotukės gali padėti kiaušinukų tiesiog ant narvelio dugno? ir jeigu gali, tai ar tie vaikučiai išsiris? Gal kam nors jau taip yra buve?
-
opsidijana - Pranešimai: 133
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių