Graužikai
sveikinu su šeimynos pagausėjimu , kaip matau dar visi gyvena pas Jus
kartais ir aš pagalvoju, kad mūsų panelėms reikėtų kavalieriaus, bet po to su prieaugliu ką daryti
kartais ir aš pagalvoju, kad mūsų panelėms reikėtų kavalieriaus, bet po to su prieaugliu ką daryti
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
gerai, kad mamai suminkštėjo širdis, gal apsipras su naujagimiais ir vyresnieji neabus tokie baisūs , o jie aštiriadančiai padarėliai (mano viena tai visada nenulips nuo rankų, kol neįkąs), pas mus apsilankantys vyriškos giminės atstovai labiau išsigąsta nimfos praskrendančios, o degučius visi į rankas iš karto ima
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
Pas mane tai nė vienas degutis nesikandžioja jei ką daro, tai tik per pirštą su dantim braukia, tikis kokį trupinį rast ant jo
-
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Taip, iš karto pūkų kamuoliukai, o šeštą dieną (tiek laiko jiem jau yra) drąsiai išlenda iš namuko ir tyrinėja narvą
-
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Kukuti, kai matos kaip auga nuo mažesn, kažkaip kitaip žiūrisi net.. Pavyzdžiui, mama mano nebebijo jau jų..
-
- Augintiniai:
faini mazuliukai, as tokiu 3 vadas uzauginau,o paskutinioji neisgyveno...paskui ir pateles netekau, tai daba berniukas vienas man liko...ir tam rudeni 4 metai.... irgi fainuolis nesikandzioja, kita diena nuotrauku idesiu, sitam kompe neturiu ju...
Mano mama bijojo visu grauziku visada, kai maza budavau norejau ziurkeno, tai vis grasindavo ismes, o degucius pati pamilo, dabar patinelis su ja liko gyventi, tai mama labiausiai ji ir cackina, rankose nesioje po megstuku sildo, jam patinka taip miegoti
Mano mama bijojo visu grauziku visada, kai maza budavau norejau ziurkeno, tai vis grasindavo ismes, o degucius pati pamilo, dabar patinelis su ja liko gyventi, tai mama labiausiai ji ir cackina, rankose nesioje po megstuku sildo, jam patinka taip miegoti
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių