Naktinis išgąstis
Žiūrint kokio storio tos sienos... Gali būti, kad puikiai girdėsi triukšmą miegodama ir be prietaisų pagalbos. Aš savo prabudusį ir šnipčiojantį dukriuką naktimis girdėdavau už sienos (dabar ji nebešnirpčioja, o tiesiog pas mus į miegamąjį parskuodžia ). O sienos pas mane ne iš gipso kaip kad dabar madinga..
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
gerai kad mano banguotukai gyvena tam paciam kambary ( nes daugiau ju ir ner). tai nereikia sukt galvos
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Aš taip ir manau, kad kai įsikelsim, pirmiausiai išbandysiu, ar girdisi kas nors per sieną, nes mano galva kaip tik prie tos sienos ir bus. O tada jau galvosiu, ar pirkti kokį prietaisą. Būtų gerai be jo apsieiti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Kad narveliai kitoj vietoj nebebus. Kambarys ne per didžiausiais, ir narvams vietos numatytos, net siena ten ne dažyta, o plytelėmis klijuota. Bet jeigu nestacionariai galima - dar geriau. Ale vis tiek gal signalizaciją montuojantys žmonės žinos, kaip ir nestacionariai padaryti.
-
- Augintiniai:
Tai turetu zinoti,(bet AIRIAI ),nes labiausia jie ismano .Pats elektrikauju,tai zinau,oi kiek as ju maciau...Bet tikiuos viskas bus gerai,o jeigu reiks pagalbos prasau kreiptis .jeigu galesiu - visada...
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Nu dar truputi paraizgysiu (jeigu nusisnekesiu istrinkit) . Esu skaites,kad nimfoms patinka tupeti ant plokscio pavirsiaus,pvz.stora saka. kai narvelyje buvau idejes azuolo zieves gabala,tai pauksciai(is)miegodavo ant jo.Bet taip pat pastebejau jog paleisti pauksciai,kai uzsimano pasnausti,tupiasi ant spinteliu,narvo virsaus,arba ant storoku karnizu tose vietose kur uzmautos uzuolaidos (tikriausia jauciasi saugiai isikibe i medziaga).Dabar pastebejau,kad mano paukstis ant lakteles miega koja pastates beveik isilgai lakteles,o kita koja kartais isikabina i groteles.Tai as ir galvoju, gal uzmige pauksciai tiesiog neissilaiko ant apvalios lakteles ir imige nukrenta ir pradeda blaskytis? Gal is tikruju jiems reikia plokscio pavirsiaus,kad galetu tvirciau atsiremti pvz. uodegos pagalba, nes miegas ant vienos kojos...?
Kaip galvojat, ar yra cia logikos?
Kaip galvojat, ar yra cia logikos?
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių