[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Lora (Eklektiškoji papūga) - Eclectus roratus
logo

Lora (Eklektiškoji papūga) - Eclectus roratus

Žako, Amazonės, Ara, Kakadu, Did. Aleksandrai ir t.t.

Standartinė Gintare » 2010.03.20 18:15

Vaiksciot man paskui nereikedavo, nes ir vienas ir kitas stengdavosi "tai" atlikti ant narvo.Nors zinoma buna kad papuola kur pakliuna,tad tam reikalui pas mus visada budavo po ranka toletinio popieriaus ritinelis. :pleasantry: O kas liecia ariuka, tai per 4 menesius ,kuriuos jis jau pas mus gyvena,dar ne karto nera niekur pridares.Kai nori issitustint,skrenda ant narvo.Tiesa, viena karta drebtelejo ant zemes is baimes,kai pamate kita ara. :sarcastic_hand: Tad manau,kad viskas priklauso nuo jusu ir nuo pacio paukscio kaip jus ji issiauklesit. :yes4:
Vartotojo avataras
Gintare

Augintiniai:

Standartinė Papooga » 2010.03.20 18:19

Be to labai gerai matosi, jeigu jau ruošiasi drėbtelti ir tokiu momentu galima nunešti kur reikia arba liepti nuskristi, na čia vėlgi kaip kas auklėja ;) O skystos išmatos pas loriketus ir lorius, čia tikriausiai tas pavadinimas Lora supainiojo.
Vartotojo avataras
Papooga

Augintiniai:

Standartinė deivis373 » 2010.04.01 21:10

sveiki senai cia bebuvau. vakar savo zaliaji grazuoli pirma karta isvedziau i lauka su pavadeliu kad paskraidytu :fly2: tai mano zmona mire is juoko tokio ramaus jo dar nebuvom mate niekad :no: pasivezinom po miesta dar pora valandeliu nusprendem statula parvezt namo, speju taip greit jis dar nepakils nuo mano peties ;)
Vartotojo avataras
deivis373

Standartinė viliuss » 2010.04.01 21:18

per vasara pripras :yes4:
Vartotojo avataras
viliuss

Augintiniai:

Standartinė deivis373 » 2010.04.01 21:43

tikiuosi :D
Vartotojo avataras
deivis373

Standartinė glitter » 2010.04.01 23:00

uoj super :D nieko keisto, kad baiminasi, bet va sitos istorijos iliustraciju tai noretusi pamatyt.. ;) neimazinot?
Vartotojo avataras
glitter

Augintiniai:

Standartinė Gintare » 2010.04.02 07:01

Statula :hah: O pavadeli be problemu uzdejot? As irgi uzvakar saviski buvau issinesus i lauka, tai irgi lygiai taip pat i peti isikabines, ziurejo issiziojes ir ne krust. ;)
Vartotojo avataras
Gintare

Augintiniai:

Standartinė deivis373 » 2010.04.02 12:37

na pavadeli tai uzdejom be problrmu jis kai mano rankose tai nelabai spardosi ;)
Vartotojo avataras
deivis373

Standartinė deivis373 » 2010.05.01 16:28

Sveiki jau kelios dienos ruosiuosi prisest ir pasidalint su jumis savo skausmu. antradieni mire mano numiletinis Bosiukas, keletas is jusu jau zinote tai, taip pat zinote ir aplinkybes jo mirties. tad noriu apsviest ir kitus ir patys darykite isvadas. atsikele viena ryta passtebejome kad musu mazylis yra mieguistas ir viduriuoja vandeniu, bet i vakara siek tiek atsigavo ir dar bande zaist. antra diena jis visiskai pramiegojo pasisiause plunksnos, visiskai nieko nelese, maitinau per prievarta misinukais su GA, Gliukoze,Vitaminais ir tt. trecios dienos ryta jautes dar prasciau pradejo vemti, prasidejo traukulei, nevalyngi raumenu susitraukinejimai pradejo isukinet galva veliau ir sparnus. prasikankines ketures valandas didziuliuose skaumuose ir riksmuose jis uzgeso ant mano ranku. As nenoriu kalbet apie skausma ir sirdgela kuri kankina musu seima, taciau begalo noriu pakalbet apie musu veterinarus kurie musu forume pasivadine pauksciu veterinarais. Pirmas klausimas butu aplamai ar jie baige ka nors pauksciu srityje, kiek zinau Lietuvoje to tikrai nemokina. Tai kur jie ir ka baige kad galetu gyditi paukscius? na topu tope tai turetu atsirast Kauno zoo sodo veterinas Ramunas, kuris man liepe pauksti gyditi vaikiska tirele su mesa ir kai nudves atvezt skrodimui padaryt, tiesa dar nuo zarnyno liepe duot paraceptamolio, isgirdau is jo dar ne viena buka fraze kuri sokiravo mane. na yra dar ir vilnietis Darius, aisku jam dar toli iki Ramuno bet skaitant save veterinaru ir patart gydit pauksti pagal forume surasytus patarimus tai irgi dideliu mokslu nereikia tiek ir as galiu. nenoriu as izeist Dariaus ir labai tikiu kad jis dar istobules ir bus vertas vadintis pauksciu veterinaru, tiesa jo ant galo paskirti antibijotikai irgi buvo ne i tema bet jis nors stengesi ir nuosidzei patarinejo. Didelis aciu Sauliui, kaip bebutu keista jis ne veterinaras bet buvo visikai teisus del ligos ir kokiu vaistu reikia. gaila as nnesuspejau ju suduot laiku to pasekoje praradau savo drauga. Bet kolkas musu gimtam kaime tik jis vertas vadintis pauksciu veterinaru nors to ir nebaiges. Dabar jau zinau kad mano meile paliko mus nuo dvieju zarnyno ligu, kurios plinta oru (tai nera moksliskai patvirtinta, bet tai patvirtino seni paukstininkai begalo giminingi musu hobiui balandininkai). kas keisciausia kad jie nebendrauja su musu garsiaisiais veterinarais bet zino kaip gydit sias ligas, turi nuo ju vaistu ir netgi vakcinuoja i metus karta.
Tiesa jei kas neduok dieve pastebesit panasius ligos pozymius pas savo augintinius netemkit i nakti o iskart rasykit nes si liga pauksti nuzudo per tris dienas o vaistu privaloma suduot kuo anksciau.
taip pat stengsiuos patobulet ir suzinot kuo daugiau apie vakscinas nuo siu ligu.
Nepykit jei ka izeidziau, ar kie no nors nuomones nesutinka su manaja.
Vartotojo avataras
deivis373

Standartinė Ieva » 2010.05.01 16:33

Labai užjaučiu Deivi, labai labai gailą, kad žaliuką praradot, laikykitės.
Vartotojo avataras
Ieva

Augintiniai:

Grįžti į Didžiosios papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis