Naktinis išgąstis
Aš žinau tiek, kad kiekvienas mano paukštis turi savo mėgstamą naktinio miegojimo vietą, ir stengiasi ją užsiimti prieš naktį. Taip kad visokias tokias naujoves tikriausiai nelabai priimtų - vis teik miegotų, kur įpratę.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
tie naktiniai nimfų blaškymaisi iš viso kažkokia mistika. kai turėjau Rikį tai irgi kartais pasiblaškydavo, porą kartų net iki kraujo buvo
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Aš savo mintį išsakiau - miegojimui paukščiai turi mėgstamas vietas. Yra, pavyzdžiui, tokių, kurie naktį miega tik ant sūpynių. Nenorės jie ant jokių plokščių paviršių nakvoti. Tuo labiau, kad narve vien tik plokščių nepristatysi - jiems gi laktų reikia. Natūraliai paukščiai miega ant šakų.
-
- Augintiniai:
Na cia gal labiau nuo paukscio priklauso.Barboryte nemegdavo tupeti ant saku,ji kaip tik rinkdavosi kazka placiau,geriausiai ant pagalves,stalo,lovos.O jei jau narvelyje,tai ant savo indelio maistui arba is bedos-pacios storiausios sakos.Gal tikrai bijodavo nukristi,kai ji tokia atsargi budavo.Kazkaip nesusimasciau apie tai,na ateiciai pamastysiu
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
SAILOR,zinau apie pauksciu pasirinkima tupeti.Tiesiog jeigu nera galimybes pasirinkti-vien apvalios lakteles...Siuo metu mano Mazas neturi narve plokstaus pavirsiaus isskyrus "sepija" bet ant jos nusnaudzia dienos metu, o nakti tupi ant lakteles koja pastacius beveik istrizai. Vel ieskosiu zieves...
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Na va, įsitikinau, kad naktinė lemputė, kaip kai kur siūloma, nepadėtų. Vakar naktį kaip visada sėdėjau prie kompo, paukščiai narvuose miegojo. Nuo kompo ekrano šviesos sklinda tikrai daugiau, negu nuo naktinės lemputės. Staiga nimfos ėmė blaškytis. ir joks kalbėjimas, joks priėjimas prie narvų nepadėjo, kol neįjungiau normalios šviesos. Taip kad idėja prijungti judesio sensorių su lempomis kambaryje man atrodo pati geriausia.
P.S. Mano nimfos naktį miega atsitūpusios normaliai, nepasisukusios niekaip. Ir tas naktinis išgąstis būdingas tik nimfoms, banguotukai, kurių narvai šalia, nesiblaško (per visus metus gal tik kartą ar du jie buvo pradėję blaškytis, tikriausiai dėl to, kad ne iš karto išgirdau nimfų blaškymąsi ir jis gal labai ilgai truko).
P.S. Mano nimfos naktį miega atsitūpusios normaliai, nepasisukusios niekaip. Ir tas naktinis išgąstis būdingas tik nimfoms, banguotukai, kurių narvai šalia, nesiblaško (per visus metus gal tik kartą ar du jie buvo pradėję blaškytis, tikriausiai dėl to, kad ne iš karto išgirdau nimfų blaškymąsi ir jis gal labai ilgai truko).
-
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių