Skirtingų egzotinių paukščių laikymas bendroje teritorijoje
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Pas Gabusia nimfa, pas mane du banguotukai viename narve su zebrais Vienas banguotukas zebrus ignoruoja, o kitas jiems galvytes kutinėja Aišku, streso visada truputi būna, kai tie didžkiai nuo šakos ant šakos perskrist bando - zebrai sprunka į šalis. Tad narvas erdvus turėtų būti, kad ir karveliai turėtų kur sparnus išskleisti ir zebrai galėtų tų sparnų neužkliudyti tupėti
-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
Dekui uz optimistines mintis bandysim naujus gyventojus kita savaite i manus parvezti. Zmona bus labai patenkinta
- aidass
Apgyvendinau kartu banguotuką ir amadinus. Dabar įdėmiai stebiu.Iš pat pradžių kokias 5 minutes šnairavo. Po to amadinai pasirinko sau laktas o banguotukas sau ir gyvena taip, tarsi ir toliau būtu atskiruose narvuose. Laikas nuo laiko amadinai atskrenda ant banguotuko laktos, pasėdi, pašnairuoja ir lekia atgal ant savo laktu. O banguotukas negirdėtai užčiulbėjo . Pagyvėjo. Dabar nežinau ar pirkti jam patelę, kurią norėjau pirkti kol vienas gyveno
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
mano nimfa irgi labai atgijo.. begioja po laktele ir ciulba.. tiek, kad tie mazi nenaudeliai jo maista mieliau lesa nei savo...
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Gabusia, vaiko vis dar mano zebriniai jusu japoniuka. Bet svarbiausia, kad tuo vaikymu uzsiima zebrine patele. Labai arsiai. O patinui lyg tas pats, net prisibijo to naujoko. Ignoruoja jis japonini patina, o jei jau vyksta pestynes ir jis yra uzkliudomas, kazkaip atsoka ir toliau kaip niekur nieko.
Sakau, radus japonine patele, gal atsikurtu balansas, 2+2. Bet cia vel problema, internete visai nieko nera, o parduotuvese nera sansu-ten niekad nezino, kuris yra kuris..
Sakau, radus japonine patele, gal atsikurtu balansas, 2+2. Bet cia vel problema, internete visai nieko nera, o parduotuvese nera sansu-ten niekad nezino, kuris yra kuris..
-
murfika - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
murfika parsiveziau sesias japoniskas.. bandysiu sau sudaryneti poras, jei liks patele, galesiu jums perleisti, bet reikia kuri laika dar paziureti, ka parsiveziau.. ryt gal javuku turesite, tai pabandykit ileisti i narva visus kartu , taip pat turetu atsistatyti pusiausvyra, nes zebrinukai karaliavo tokiame dideliame narve, o cia atsirado neprasytas svecias, tai naturalo, kad ji kazkas vaiko.. be to naujokus ir dideliame voljere vaiko, na bent jau pas mane..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Gabusia, isisgijau dar viena japonines amadinos patineli. Ai, gal apsieisiu ir be pateles. Ne as jau su zebrinuku kiausiniu dejimo tempais nebesusitvarkau. O dabar matau, kad tiems japoniukams labai gerai kartu. Na, ir apskritai narve maziau jau pestyniu. Labai lauksiu ryzinukiu!!!
-
murfika - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
senokai cia beveiksciojau o cia gan idomi tema noriu pasidalint ir savo patirtim. kiek susiduriaus su mazaisiais musu draugais tai arsiausi buvo zebriukai. vienu kartu pas mane sukosi lizdus nendrinukai ir zebriukai, tai suleidau juos i viena erdvu voljiera, finise zebriukai uzmuse nendrinius . pas drauga teko ta pati matyt kai zebrai naglai ilenda i kitu lizdus ir ismeta kiausinius. kas liecia cia jau minetus Amadina fasciata (cut-throat) tai jie pas mane gyvena su ilga uodegeis ir pakolkas nepastebejau smurto
-
deivis373 - Pranešimai: 332
Kaip manot, ar sugyventų kartu guldukai ir kanarėlės?
Kokio dydžio narvo reiktų 1-ai porelei kanarėlių plius 1-ai porelei guldo amadinų?
Ko gero užsikrėčiau paukščių liga ir užsimaniau dar porelės paukštukų.
Kokio dydžio narvo reiktų 1-ai porelei kanarėlių plius 1-ai porelei guldo amadinų?
Ko gero užsikrėčiau paukščių liga ir užsimaniau dar porelės paukštukų.
- Arven
- Augintiniai:
zebriukai yra gana aršūs paukščiai paukščiai, bet aš kartu laikau nendrinius ir zebrinius, tai didelių intrigų nėra.perėjimui tai čia bet kokią porą reik atskirt.
o kanarėlės taip pat yra ganėtinai agresyvūs paukštukai, taigi jei norint juos veist tai reiktų perkelt į atskirą voljerą
o kanarėlės taip pat yra ganėtinai agresyvūs paukštukai, taigi jei norint juos veist tai reiktų perkelt į atskirą voljerą
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių