Sausi sėklų mišiniai
Aš galiu paaiškinti . Tame premium yra pridėta vitaminizuotų šlykščiai smirdančių granulių, kurių daugelis paukščių nelesa. Ir to stipraus kvapo irgi nelabai mėgsta, todėl dauguma nenori net ir lesalo lesti kurį laiką. Išbadėję, aišku, pradeda lesti. Aš perku paprastą, ne premium, tada problemų nėra. Vis tiek tas granules, dėl kurių kaina didesnė, tenka išmesti nes mano paukščiai jų nelesa, taigi ir tų gerųjų vitaminų, kurių yra tame lesale, negauna.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
na kukute juk pavadinimas raso kad vienas premijum klases o kitas ne, premijum klase su vam granulemis ir misinys paruostas pagal loro parko receptura o prestige klase tai paprastas misinukas papugom. na o del nelesimo tai pauksciukus reikia pripratint ir tada jie tikrai lesa
-
deivis373 - Pranešimai: 332
o tos granules tikrai geras daiktas i jas daug kas ieina bent taip jau raso ir pas mane nimfos ir manasis zaliukas jas meilei lesa
-
deivis373 - Pranešimai: 332
deivi, tai tau pasisekė, nes kiek kiti rašė, tai reto kurio paukščiai tas granules mėgsta ir lesa - paprastai jas tenka išmesti. Jeigu paukštis gauna pakankamai daržovių, žalumynų ir mineralų, dar normalių pilnaverčių granulių papildomai, tai nereikia tų vitamininių bombikių tikrai. Ale apie visa tai jau buvo diskutuota, ir gal net porą kartų,ir įtariu, kad šitoje pačioje temoje
Aišku, kiekvieno teisė rinktis, bet mano asmenine nuomone, kam pratinti paukštį prie to, ko jis nemėgsta ir net pripratintas les nelabai noriai, jeigu yra kitų alternatyvų, kurias paukštis priima džiaugsmingai?
Aišku, kiekvieno teisė rinktis, bet mano asmenine nuomone, kam pratinti paukštį prie to, ko jis nemėgsta ir net pripratintas les nelabai noriai, jeigu yra kitų alternatyvų, kurias paukštis priima džiaugsmingai?
-
- Augintiniai:
o,geras,cia tokia maza diskusija net uzvire o as ir galvoju,kad kaina dvigubai didesne,o kiekis tokis pats.tai galvoju paklausiu pas tuos kurie bande.hmmm,idomu maniske kuri pasirinktu
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Geriausiai būtų kur nors gauti mėginuką pabandyti arba paprašyti ko nors, kas tą mišinį naudoja, šiek tiek atpilti, ir pasižiūrėti, kaip paukštis tokį lesalą les.
-
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių