Kvėpavimas ir kvėpavimo sutrikimai
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
kas gali patarti ka daryti mano patele matyt serga o tilisua persalo ,jau 2 sav kviepuoja per snapa,kazkoke mieguista,kazkada buvo ziema persalus tai pasildizua pire radijatoriaus ir praejo po poros dienu,o cia jau 2 sav taip buvau vandeni su vitaminu C sumaisius tai gere.
- Margarita
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
send ja pasigavau ir paziurejau.nu ne snerves kaip visada svarios be jokiu isskyru.tik buna ji kartais snerves pradeda trinti i lakta ir nusiciaudi.
- Margarita
Sunku pasakyti, kas yra. Jeigu mieguistas paukštukas, tikrai negerai. Bet kokiu atveju, reikia padidinti drėgnumą, kad paukščiukui būtų lengviau kvėpuoti, gali ir ramunėlių inhaliacjas padaryti, irgi kvėpavimo takus pralaisvins. Jeigu neger4s, tai teks pas veterinarą važiuoti.
pasiskaityk ir .
pasiskaityk ir .
-
- Augintiniai:
o at kai snervese buna tokie klapanai tai jie gi pavirsiui buna ,o kai send ziurejau ju kazkaip isvis man nesimate,tai gal jie sulinde ten giliau ir uztad jai taip kvepuojasi per snapa ?daraiu as jai send inhaliacijas,poto i burna sulasinau alijosiaus pora laseliu maisyta su vandeniu,ir dar snerves alijosium patepiau.
- Margarita
cia kazkure diena isleidau paskraidyti,tai skairde siek tiek,apetitas pas ja tikrai geras kaip visada valgo ir geria.
- Margarita
tai va darau papugai inhaliacijas,bet su paprastu vandeniu uzverdu ir salia navo pastatau,ir uztengiu su didelia kaldra kad garai niekur neiseitu,o eitu i narva,ir turim teigimu rezultatu send jau labai tyliai kviepuoja ir snapas beveik jau uzsidares,o vakar dar bandziau daryti vonialia su jodo tirpalu,ir tikrai pagaerjo aisku dar biski snapas praviras ,bet tikrai ne taip kaip buvo jau akivaizdziai pagerejo
- Margarita
-
- Augintiniai:
Valio mano papugele visiskai pasveiko,send jau skraide ir dziaugesi gyvenimu kaip visada linksma labai matosi yra ir snervese jau tei klapanai vel normaliai funcionuoja,nes pries kelias dienas as ju net nemaciau :0 matyt buvau giliai sulinde ir delto negalejo kviepuot ,o dabar viskas ciki piki
- Margarita
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių