Kvėpavimas ir kvėpavimo sutrikimai
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
- Margarita
Jeigu visada šalta namuose, tai gal ne nuo šalčio buvo, Pas mane visada labai šalta (išskyrus vasarą), ir paukščiai per visus metus nė karto peršalę nebuvo.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Margarita
Gal ne peršalimas ten buvo, nes peršalus būtų išskyrų iš šnervių, gal šiaip šnervės kuo užsikišusios buvo.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Kaip nustatyti ar papugai kazkas yra uzstrige kvepavimo takuose?
Kol vaziavome tai atrodo viskas gerai valgyt garsiai prase.. namie pamaitinai kosyte.. gal biski permaitinau, bet labai jau ryjo ir vis dar prase..
ir dar traukiau sena isdziuvusia kosyte is nosies.. tai is vienos istraukiau, o iskitos puses neisejo tai palindo i vidu, bet nenorejau krapstyti..
o dabar kazkaip atrodo, kad sunkiau kvepuoja.. nezinau gal garsiai nerekauja, kad soti, o seip sau dusauja.. o gal kazkas uzstrigo..
vakar o tu visu "operaciju" tai man dar komentavo viskas, kai namus tvarkiau... nezinau gal be reikalo cia jaudinuosi..
Kol vaziavome tai atrodo viskas gerai valgyt garsiai prase.. namie pamaitinai kosyte.. gal biski permaitinau, bet labai jau ryjo ir vis dar prase..
ir dar traukiau sena isdziuvusia kosyte is nosies.. tai is vienos istraukiau, o iskitos puses neisejo tai palindo i vidu, bet nenorejau krapstyti..
o dabar kazkaip atrodo, kad sunkiau kvepuoja.. nezinau gal garsiai nerekauja, kad soti, o seip sau dusauja.. o gal kazkas uzstrigo..
vakar o tu visu "operaciju" tai man dar komentavo viskas, kai namus tvarkiau... nezinau gal be reikalo cia jaudinuosi..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Čia apie kokią papūgą rašai? Šiaip jei košytės tik pateko, tai man atrodo organizmas pats apsivalyti turėtų sugebėti, na išsnargliuoti kažkokiu būdu tą košytę, blogiau jei koks grūdas įstringa, bet tuomet uždegimas turėtų prasidėti
O jei dingsta balsas ir kvepuoja sunkiau tai su kvėpavimo takais kažkas gali būti
O jei dingsta balsas ir kvepuoja sunkiau tai su kvėpavimo takais kažkas gali būti
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
cia apie nauja amazone.. parsiveziau vakar is vengrijos 4 menesiu patele..
matyt buve seimyninkai maitino kosyte, bet nenuvale jos, tai visa tokia murzina isploviau... nu ir is nories krapsciau.. cia ji man po viso to vakar ir pradejo taip kvepuoti ir nebecirska kaip autobuse.. tai galvoju, gal kazkas pateko.. o grudu dar lesti nedaviau..
matyt buve seimyninkai maitino kosyte, bet nenuvale jos, tai visa tokia murzina isploviau... nu ir is nories krapsciau.. cia ji man po viso to vakar ir pradejo taip kvepuoti ir nebecirska kaip autobuse.. tai galvoju, gal kazkas pateko.. o grudu dar lesti nedaviau..
-
- Augintiniai:
atrodo kad per burna sunkiau kvepuoja.. bet siandien paprase valgyti, pamaitinau, viska suvalge.. bet ziuriu ir vel sunkiai kvepuoja.. gal per daug daviau kosytes ir jai dabar sunku..
Ikvepiant girdisi girgzdesys.. tarytum kazkas buvo nesutepta..
Ikvepiant girdisi girgzdesys.. tarytum kazkas buvo nesutepta..
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių