Naktinis išgąstis
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Ne kasnakt gi tas išgąstis būna. kartais tik taip atsitinka Būna, kad kelis mėnesius ramu. Ir jeigu būna, tai paprastai tik kartą per naktį. Gal tik porą kartų buvo, kai net du kartus per naktį keltis reikėjo. Vyras mano tai negirdi, tai man baisu, kad jeigu tai atsitiktų man išvažiavus, paukščiai rimtai susižaloti gali ar net žūti. Tai ta šviesa kelioms minutėms būtų nuostabus sprendimas, nes paukščiams tik to ir reikia, kad nustotų blaškytis. Kiti žmonės dar po to kalbina paukščius, ramina, bet to tikrai nereikia.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Bet ta šviesa gali užsideginėti nuo kiekvieno sujudėjimo, ne tik per išgąsčius, pasipurtys papūga ir dega ir pan. Gal nebent labai nejautrų kokį tą sensorių
-
- Augintiniai:
jautrumą galima gi nustatyti to sensoriaus. Ir pagaliau neužtaikysi gi pastatyti taip, kad būtent ant miegančios paukščio tas sensorius bus nustatytas. O jau kai ims blaskytis po narvą, ir dar ne vienas paukštis, tai tikrai pataikys ant sensoriaus lauko. O kažin, ar būna kokių sensorių, kurie į garsą reaguotų? Toks irgi tiktų, nes baladojimosi tai būna.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Taip, yra sensoriu reaguojanciu i garsa, tik nedaug apie juos zinau.Zinau galima ijungti ir isjungti pvz. sviesa suplojus delnais. Judesio sensoiu jautruma galima reguliuoti, pas mane garaze net reagavo i vora ,galvojau signalizacija sugedo, o pasirodo voras...Sailor, jeigu darysit stacionaru sensoriu tai butinai pasakykit elektrikams,kad instaliuotu kabelius. Nes paskui vel griovimai, grezimai,glaistymas...
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Nu va, pirma naktis,ir Baltas pasirinko stora molio laktelia ir tupi istrizai. Gal tik sutapimas nes jo pirma naktis, bet paziuresim toliau.
-
- Augintiniai:
Mano nei vienas paukštis įstrižai netupi. Banguotukai stengiasi nakčiai kuo aukščiau vietą užsiimti.
-
- Augintiniai:
Maniskis Pylipukas nakti tupi ant sepijos,kuri pritvirtinta ant sakos,tikriausiai geriau naguciais isikabina ir vietos placiau,o Rapolas tupi normaliai,ant virsutines sakos.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių