Katės
Mačiau, bet dar negaliu priimti - esu išvykusi, grįšiu tik gegužės pab.
O vyras tai niekaip nebūtų susitvarkęs vienas su visa likusia gyvunija... Bet kai grįšiu - būtinai pradėsiu paieškas kokio meiliuko...
p.s. beje, ta tema jau nebeegzistuoja, nes kačiukas rado namučius...

p.s. beje, ta tema jau nebeegzistuoja, nes kačiukas rado namučius...

-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Aha, mano katė dabar miega palaimingai. Iš to streso dėl mažojo buvimo namuose jai net prasidėjęs morčius dingo, visą parą neėdė vargšelė. Kas keisčiausia, ji mažojo bijojo - pamačiusi šnypštė, urzgė ir bėgo slėptis. Vien jau jo cypavimas jai stresą varė.
Gerai,kad taip greit namučius surado. Bet šiaip nustebau - šiandien bent keli jo norintys atsirado. Būčiau galėjus konkursą organizuot, jei pirmiem nebūčiau atidavus.
Manau, kad nenusivils juo šeimininkai.
Gerai,kad taip greit namučius surado. Bet šiaip nustebau - šiandien bent keli jo norintys atsirado. Būčiau galėjus konkursą organizuot, jei pirmiem nebūčiau atidavus.

Manau, kad nenusivils juo šeimininkai.
- Arven
- Augintiniai:
Oi kokios geros naujienos
,tikekimes dar vienas vargsiukas bus laimingas ir mylimas.
Pas mus panasiai buvo kai nusipirkom maziuka,gal menesio,suniuka,o Mikas jau 3 metu buvo,tai irgi aukstai ant laiptu sededavo baimes pilnom akim

Pas mus panasiai buvo kai nusipirkom maziuka,gal menesio,suniuka,o Mikas jau 3 metu buvo,tai irgi aukstai ant laiptu sededavo baimes pilnom akim

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ausrele, o tai kaip su meilumu jaukumu? Aš tai vien dėl papūgų negalėčiau namie laikyti, nenoriu rizikuoti, bet galėčiau kokį kieminį maitinti 

-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
musu kate kai gryzta is lauko,ji daug meilesne negu namie pabuvus
as prma irgi galvojau,kad gali sulauketi ilgai lauke viena bebudama,bet kazkaip nisai nieko,ir pamurkuoja ir apie kojas pasitrina,rankose labai ilgai nenor but,bet pakasoma prasosi.Kai ziema didesne laiko daly namie praleisdavo,tai kaip tik nenorejo nei vieno matyt,pavalgydavo ir pasislepdavo

-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Šiaip, jei kastruot, tai tas pats. Kačių charakteriai labai individualūs.
Bet negi Jūs ruošiatės katinuką tik lauke laikyt? O jei -20 temperatūra?
Bet negi Jūs ruošiatės katinuką tik lauke laikyt? O jei -20 temperatūra?
- Arven
- Augintiniai:
Na ne, tai būtų kur įsileisti jei ką, bet ne į gyvenamąją erdvę tiesiog
Tai ir bandau suprasti ar taip normalu ar vistik visi tie "vaikštau kur noriu" katinukai galiausiai visvien nakvoja su šeimininkais vienoje lovoje, ta prasme dieną išeina nakčiai pareina arba kaip tiksliau dienai pareina nakčiai išeina 

-
- Augintiniai:
Aš tai asmeniškai esu labai prieš tokį "auginimą". Čia jau beveik benamis gaunas, tik kad šeriamas. O visokie pavojai: mašinos, šunys, pikti paaugliai, kiti katinai neišvengiami. Man rodos toks auginimo būdas tinkamas nebent kokiam atokiam kaime, kur yra tvartų su žiurkėm, laukų su pelėm ir šiltų užkaborių pasislėpt nuo šalčio ir drėgmės.
Be to katinuko jaukumas vis tiek priklausys nuo to, kiek dėmesio Jūs jam skirsite. Jei tik pašert ateisit, tai nebus jis rankinis, o sotus būdamas jis iš karto geradarystes pamirš.
Na, bent jau tokia mano patirtis su keliais šeriamais benamiukais (vieną pati po balkonu vis pašeriu, o mano mama - katę su dviem metiniais kačiukais (kažkodėl vis dar kartu vaikšto)).
Be to katinuko jaukumas vis tiek priklausys nuo to, kiek dėmesio Jūs jam skirsite. Jei tik pašert ateisit, tai nebus jis rankinis, o sotus būdamas jis iš karto geradarystes pamirš.
Na, bent jau tokia mano patirtis su keliais šeriamais benamiukais (vieną pati po balkonu vis pašeriu, o mano mama - katę su dviem metiniais kačiukais (kažkodėl vis dar kartu vaikšto)).
- Arven
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių