Užstrigęs kiaušinis
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Uzjauciu, as kai paskaitau, apie uzstrigusius kiausinius, tai net pradedu bijoti savo mergytes kiausiniu dejimo...Ji nededa dar butu gerai, kartais noriu kad ir nedetu....Na bet ateity papugiuku mazu noretusi...
- Blondi
- Augintiniai:
Na, ne su visomis patelėmis gi taip būna... Pas mane dabar 5 amadinukės kiaušinukus dėjo, 4 sėkmingai, tik ta viena nabagė va kaip baigė...
-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
zinau, kad ne su visomis, siek tiek ne i tema, bet pasakysiu, kaip ne keista as sugebu visada pataikyti i tu vienetu skaiciu is tukstanciu...tik deja tik tais atvejeis, kai tie vienetai tikra nesekme...mano tevai ir mano draugas juokiasi is mano isskirtiniu sugebejimu
- Blondi
- Augintiniai:
sveiki,prasau patarimo,nors kelis jau gavau is pazystamu gamtininku,bet gal ir jus dar ka galetumet patarti?turiu rozelu porele,patele pradejo det kiausinius praejusia savaite,o snd pastebejau kad sedi tokia susitraukus,pasisiausus,nunesiau pas geriausia Siauliu veterinara pasirodo net ir tas nezino net ka daryt nepasiule ir pasake kad nera isvis Siauliuose gydanciu paukscius veterinaru:(
tai paklauses kitu patyrusiu gamtininku patarimo,sugirdziau biski nospos ir antibijotiku ir siek tiek aliejuko sulasinau,gal kiausinis uzstriges.dabar sedi vel tokia pasiusiausus,uzlest ko tikrai negalejo,nes ta pati lesala su priedais vitaminais duodavau,dabar pradejo tustintis,tai ismatos tokios vandeningos,tai sakae vienas patyres gamtininkas,kad gali buti su virskinimu problemos,tai net nebezinau ka daryt ir kur kreiptis.
beja,mano kompiuteris kaip tycia sugedes,tai gal koki patarima galit parasyt ar paskambint i tel,867784873.
buciau labai dekingas.
tai paklauses kitu patyrusiu gamtininku patarimo,sugirdziau biski nospos ir antibijotiku ir siek tiek aliejuko sulasinau,gal kiausinis uzstriges.dabar sedi vel tokia pasiusiausus,uzlest ko tikrai negalejo,nes ta pati lesala su priedais vitaminais duodavau,dabar pradejo tustintis,tai ismatos tokios vandeningos,tai sakae vienas patyres gamtininkas,kad gali buti su virskinimu problemos,tai net nebezinau ka daryt ir kur kreiptis.
beja,mano kompiuteris kaip tycia sugedes,tai gal koki patarima galit parasyt ar paskambint i tel,867784873.
buciau labai dekingas.
-
Akelas - Pranešimai: 170
- Augintiniai:
Akelas, labai tikėtina, kad užstrigęs kaiušinis, ar pilvukas nepadidėjęs, prie užpakalio nėra paraudimų, patinimų?
Tuti, o nesipešioja?
Tuti, o nesipešioja?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Sveiki, pasižiurėjau, čia tokios liudnos gaidelės sklando, o aš su gera žinia. Mes su Princese atrodo išsikapstom iš bėdų. Beliko tik visas plunksnas užsiaugint ir bus tvarka. Po ligos buvo visiškai nuplykus. Dar kol kas vazdelis ne koks, bet galvytė jau plunksnuota, nuotaikos geros, judresnė, į Kęstuko šauksmus pradėjo atsilept. Žodžiu mes laimingi
Šiuo metu labai padėjo vitaminų kompleksas, kurį gavau vet vaistinėje "Nutrival Powder", tik jį labai sunku dozoti, pakuotė 150g skirta 350kg pašaro
Šiuo metu labai padėjo vitaminų kompleksas, kurį gavau vet vaistinėje "Nutrival Powder", tik jį labai sunku dozoti, pakuotė 150g skirta 350kg pašaro
- kestas
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių