Ar galima laikyti skirtingų rūšių papūgas?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Suaugusi pauksti prijaukinti gana sunku, bet imanoma,ir tai uztrunka ne savaites ir ne menesius .Tavo atveju geriausia butu nupirkt paukstukui pora ir sulaukti jaunikliu ,kuriuos galesi lengvai prisijaukinti ir padidinti seimyna
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
kad nebūtų pyktumų,gogi,pasakysiu ,kad mano krameris rankinis tik mano vyrui, o mano pirštai, žandas,nosis kas savaitę plūsta krrauju, ir aš ,bent matau vizualiai,kaip kitos rūšies papūga nuo mano kramerio ''kristų'' nelygioję kovoje, tą pačią dieną,net nesusigaudžius kas ten buvo
- IRENA
- Augintiniai:
pasakysiu kad dauguma klysta..skirtingu rusiu papugos pujkei sugyvena..as turiu dvi nimfas ir rozela geltoskruoste..kartu valgo zaidzia skaido..visur kartu..jai viena paimu y rankas glostyt ir kita atskrenda..rozela netgi nimfai galva kasineja...
-
Meirute - Pranešimai: 180
- Augintiniai:
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
as turiejau omeny kad galima laikyt skirtingu rusiu papugas kartu..kaikurios gerai sutare o buna kad ir nesutare ir net jautcia diskonforta..pvz mano labai geraii sutare..nors tuo nesigiriu bet dziaugiuosi (netgi turiu du narvus..jai viena kure atskirsciau y atskira ji butu nuskriausta)todel visi gyvena didelem narve..
-
Meirute - Pranešimai: 180
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 26 svečių