Katės
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Man labai įdomu, kaip laikant nekastruotus gyvūnus ir leidžiant jiems lasvai klajoti lauke būtų kontroliuojama jų populiacija?
Paskutinį kartą redagavo Arven 2010.05.19 11:29. Iš viso redaguota 1 kartą.
- Arven
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Laukiniai katinai namie dažniausiai nežymi.
O dėl tos likusios sėklidės, tai veterinaras vis tiek turėjo ją rast ir pašalint... bent man taip atrodo.
Bet man vis tiek smalsu, kaip "natūralistiško" kačių auginimo šalininkai įsivaizduoja gyvūnų skaičiaus kontrolę?
Kačiukų užkasimas?
Ar - aš turiu katiną, man dzin ką darys kačių, kurias jis apvaisins šeimininkai?
Ar - tegu veikia natūrali atranka, nes bent jau aš tai kačiukais neužsiimsiu?
O dėl tos likusios sėklidės, tai veterinaras vis tiek turėjo ją rast ir pašalint... bent man taip atrodo.

Bet man vis tiek smalsu, kaip "natūralistiško" kačių auginimo šalininkai įsivaizduoja gyvūnų skaičiaus kontrolę?
Kačiukų užkasimas?
Ar - aš turiu katiną, man dzin ką darys kačių, kurias jis apvaisins šeimininkai?
Ar - tegu veikia natūrali atranka, nes bent jau aš tai kačiukais neužsiimsiu?
- Arven
- Augintiniai:
Kiek atsimenu savo kaimą, katinai į namus eina, kvapo nėra, nes jokių kampų namuose nežymi. Mano mylimiausias katinas, kurį lakau, kai mokykloje buvau, ir tėvai sugebėjo pasiekti (apgaudami mane), kad jis po vasaros liktų kaime, buvo nekastruotas, labai meilus, vaikščiojo, kur norėjo, nors kai aš būdavau, jis visur vaiščiodavo tik su manimi, t.y. sekiodavo iš paskos kaip šuo po visas aplinkes, miegodavo su manimi lovoje, tą dieną, kai turėdavau atvažiuoti į kaimą, sėdėdavo prie kelio kai prikaltas ir laukdavo (močiutė sakydavo, kad katinas visada parodydavo, kada aš atvažiuosiu), namuose nieko nežymėdavo ir jokio kvapo nebuvo.
-
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Man irgi cia kazkaip idomu,nes kiek seniau nekastruotu katinu laikem,nei vienas nezymedavo,na vienas toks nevalyvas buvo,tai kartais paš...davo
,bet zymeti...nei vienas 

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ir šiuo metu kaime esantys katinai nekastruoti, troboj būti labai mėgsta, kai stalas padengiamas, pirmi ant kėdžių susėda kai didžiausi svečiai, ir tikrai nė vienas namuose neko nežymi, nes jei žymėtų, niekas jų į namus nebeįleistų. Jie gi po lauką vaikšto, kada nori, tai visus žymėjimus ten ir atlieka.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių