Genetika
jo įdomu bus... kiek žinau mažiukės tėveliai buvo perliniai. ar vienas perlinukas kitas gamtinės spalvos. ir ji viena per dvi vadas buvo lutino spalvos. o Rikio, tai neįsivaizduoju - nes pirktas parduotuvėj tai jaučiu tik koki 10 % kad bus kažkoki kitoki nei gamtinės spalvos
-
gitutee - Pranešimai: 479
- Augintiniai:
tai tas ir yra, kad labai įdomu laukti pirmųjų jauniklių ir jų spalvų, nes niekada nežinai, kokie bus.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O kaip būna su nimfų jaunikliais jeigu? Vienas iš tėvų pilkas, kitas geltonas. Vaikai visi gims tik margi? Ar gali spalva iš margo, pasikeisti į vienspalvį pvz pilką su geltona galva, kai subręs jauniklis?
-
Gerty13 - Pranešimai: 199
- Augintiniai:
tik perliniai patinukai neretai virsta pilkais,suauges perlinis patinukas retai pasitaikantis paukštukas
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Gerty13 , cia nemazai info
- Prikabinti failai
-
- The Cockatiel Handbook 7 dalis.pdf
- (1.13 MiB) Atsisiųsta 127 kartus(ų)
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
su ta nimfų genetika tai ir man mažumėlę tamsus miškas.
tai jeigu mano porelė abu whiteface, bet patino akys į raudonumą ir snapas bei kojos labai šviesūs.
tai kaip supratau jis turi arba lutino (kaip Ebo patelė) arba albino (kaip Ebo patinas) geną, tai patelės gali išeit arba baltos arba gelsvos?
ir whiteface, taip?
tai jeigu mano porelė abu whiteface, bet patino akys į raudonumą ir snapas bei kojos labai šviesūs.
tai kaip supratau jis turi arba lutino (kaip Ebo patelė) arba albino (kaip Ebo patinas) geną, tai patelės gali išeit arba baltos arba gelsvos?
ir whiteface, taip?
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Albino geno nėra. Yra lutino genas ir baltaveidis genas (šitas genas pasižymi tuo, kad nėra geltono pigmento). Jų kombinacija ir duoda albinosinę formą. Jeigu tavo patinas tikrai turi ino gemą, tai pusė jauniklių patelių bus baltos, kaip ebo patinas, o kita pusė - baltaveidės. Geltonų nebus. O patinukai visi į tėvelį bus .
-
- Augintiniai:
Iš tokios porelės, kaip gitutees, jeigu paukščiai kitų genų neturi, pilkiukai išeitų. Jeigu patinas lutino geną turėtų, galėtų būti baltų paukštukų abiejų lyčių, bet tik tuo atveju, jeigu patelė whiteface geną turėtų. Va, mano draugės porelė, kurią vasarą prižiūrėjau, yra įdomi. Atrodo visai kaip gitutees porelė, bet patelė gali whiteface geną turėti,nes jos mama whiteface buvo. Tai jeigu patinas turėtų lutino geną, tai galima būtų iš jos baltų palikuonių tikėtis, tik va, kad jie nenori tuo reikalu užsiimti .
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių