Papūgų maudymas
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Aš irgi paprasčiausiu vandeniu. Ramunėlės gerai, bet man abejonių kelia vienas dalykas. KAžkada seniai viena mano nimfa turėjo plunksnagraužių. Kadangi tais laikais nebuvo jokių priemonių, vienoj knygoj perskaičiau kad plunksnagraužiai neperneša ramunėlių kvapo. Tai neliko nieko kito kaip tik maudyti papūgą kasdien ramunėlių arbatoj... Pasikeitė plunksnų spalva. Papūga buvo pilka, o po kurio laiko pilka spalva įgavo kažkokį gelsvą atspalvį. Ir taip liko iki gyvenimo pabaigos kažkodėl. Tai dabar nenorėčiau kad taip atsitiktų su žaku. Tiesiog nelabai gražu man.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Maniškė prie purškimo irgi ne iš karto priprato. Iš pradžių nepatiko. Dabar noriai maudosi kažkur kartą per 2-3 savaites. Nupurškiu ir dažniau, bet jei nenori-suglaudžia plunksnas ir tupi.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Matai, Aivarai, čia jau kaip kam išeina. Šiaip tai kiek žinau- kuo dažniau, tuo geriau, bet mano Haris tą procedūrą mėgsta taip vidutiniškai- maždaug kas dvi-tris savaites. Kitais atvejais tenka tai daryti prieš jo valią . Bet dabar radau kitą būdą paukštį drėkinti: kadangi Haris miega narve užklotas marškomis (kad rytą anksti kvykti nepradėtų ir kaimynų nešiurpintų), tai aš tas marškas apipurškiu vandeniu, kad drėgnos būtų. Atrodo, tai pasiteisino- paukštis nepleiskanoja ir nedulka, jaučiasi gerai. Bet maudytis visai nebenori
-
mrita - Pranešimai: 213
- Augintiniai:
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių