Renku savo paukšteliui vardą
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Vardukas tai labai fainas ir originalus, tik jaučiu nužiūrėtas nuo forume taip jau pavadinto amadinuko. Tai jei būtų pirmas toks, tai sakyčiau valio. Bet kai jau antras, tai net nežinau. Aišku vardas nuo to negražesnis netampa.
- Arven
- Augintiniai:
Nea, amadinais nesidomiu, todėl neskaitau tų forumų, nemačiau. Bet kažkur girdėjau, kad žiurkėną pavadinoo. Prieš keletą metų. Juokėmės su tėvais.
Dabar kaip tik prisiminiau.
Nežinau, ką manote apie vardą tokį, kokį buvau kažkada davusi papūgai?.. Turėjau porelę, ir jie atsivedė vaikučių ir tie vaikučiai neilgai buvo pas mane ir vienas buvo Marco (Marko). Mama sako, kad yra toks prietaras, kai duodi tą patį vardą, ištinka toks pat likimas.. O man tas vardas toks gražus.. Net nežinau.
Dabar kaip tik prisiminiau.
Nežinau, ką manote apie vardą tokį, kokį buvau kažkada davusi papūgai?.. Turėjau porelę, ir jie atsivedė vaikučių ir tie vaikučiai neilgai buvo pas mane ir vienas buvo Marco (Marko). Mama sako, kad yra toks prietaras, kai duodi tą patį vardą, ištinka toks pat likimas.. O man tas vardas toks gražus.. Net nežinau.
-
Gerty13 - Pranešimai: 199
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
manau pirma reikia nusipirkt paukštelį. gali būt taip, kad pamatysi, o vardas visai nelips. bent jau aš tai renku tada kai jau turiu paukštį
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
- Augintiniai: