[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
logo

Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus

Banguotukai, Neišskiriamieji, Aimara, Žvirblinės, Burko, Giedančiosios ir t.t.

Standartinė glitter » 2010.06.07 09:28

Meiluciai kokie papugu vaikuciai :give_heart: ir zydras suaugelis dar man patiko labai :p
Vartotojo avataras
glitter

Augintiniai:

Standartinė Tutis .5 » 2010.06.07 12:58

Grazuciai visi.Ar man tik atrodo ar zydras is didesniu rusies. :rolleyes:
Vartotojo avataras
Tutis .5

Augintiniai:

Standartinė sunra_sun » 2010.06.13 19:45

Čia mano Čipa (geltona) ir Deila (balta). Abi po braškių skanavimo - raudonais veideliais. Labai joms patinka sorų šluotelės
Prikabinti failai
Cipa ir Deila 002-1.jpg
Mano mergytės
Cipa ir Deila 006.jpg
Cipa ir Deila 010.jpg
Vartotojo avataras
sunra_sun

Augintiniai:

Standartinė lea » 2010.06.13 20:06

vo jezau, pirmą nuotrauką pamačiau, paskuj perskaičiau 8O
gražios mergaitės :pig_ball:
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė Ieva » 2010.06.13 20:11

gražuolės :give_heart:
Vartotojo avataras
Ieva

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2010.06.13 23:32

As irgi tik zvilgtelejusi pagalvojau,kad... :budo: issikruvinusios :pooh_lol:
Bet kaip jusiskes valgo uogas? Mano nei per kur,atnesiau pirmuju zemuogiu ant sakeliu,tai net lyg bijo,i braskes irgi neziuri.Atsildau lekstuteje vysniu,tai nimfute ilipa tik tam,kad pripeduot raudonai galetu :pooh_lol:
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė glitter » 2010.06.14 09:33

Nu va grazuoles dvi mergaiciukes :) kazkas neismokino graziai uogas valgyt :taunt: as pamenu mano papugyte buvo arbuze issimaudzius :D padejau isvalgyta ne iki galo palesiojimui ir ziuuu, kad arbuzas vonia virto :D
Beje, kiek joms metu? Turi jos berniuku kompanijoj, ar dviese gyvena?
Vartotojo avataras
glitter

Augintiniai:

Standartinė sunra_sun » 2010.06.15 22:19

As jas turiu 1 metai. Šias dvi paneles banguotukes mano dukra pirko sau 2009 m. pavasarį. Kai ji pirko jai sakė, kad jos yra apie 1 metų amžiaus. Bet ji namuose turi hiperaktyvų katiną, tai tas nesitraukė nuo narvo, numetė jį ne kartą ant žemės, buvo net ištraukęs geltonajai uodegos plunksnas. Tai dukra atvežė jas man tik paatostogauti, kol "katinas į protą ateis", o jos pasiliko visam. Pradžioje buvo labai baugščios, bet aš jas prisipratinau prie savęs ir dabar jos lipa man ant rankos be baimės. Nors namuose turiu katiną irgi - jokių stresų nei vienai pusei nėra. Kavalieriaus jos deja neturi....O uogas, obuolius, salotas (neskaitant sausų grūdų ir daiginukų)- valgo labai skaniai. Mėgsta ir virtą kalafiorą, kiaušinį su varške ir natūraliu jogurtu, bulvę sutrintą su varške ir su jogurtu. Nepatinka joms bananas, mandarinas, kriaušė. O nuo raudonų uogų visada ir dar ne tokios raudonos lieka. Man taip gražu į jas murziukes žiūrėti...Todėl ir nufotkinau. Maudytis jos irgi mėgsta.
Vartotojo avataras
sunra_sun

Augintiniai:

Standartinė ebas » 2010.06.15 22:45

Smagu :yes4: BRAVO
Vartotojo avataras
ebas

Augintiniai:

Standartinė glitter » 2010.06.16 09:41

Nu kaip pasiseke mergaiciukem :) i tikra sanatorija papuole :D o valgo dar ivairesni maista negu as pati :D O kaip pratinot?
Vartotojo avataras
glitter

Augintiniai:

Grįžti į Mažosios papūgėlės

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis