Nimfų veisimas
laba vakara iskilo ir man klausimu sendien tikrinau ar apvaisinti kiausiniai turim 4 tai vienas garantuotai pilnas ir toks sunkus palyginus su kitais nepersisviecia pilnas atrodo tai tikriausiai pirmas arba antras kiausinis bus pirma padejo birzelio 1 d o antra 3 d. klausimas butu kada turetu issiristi kada duoti kiausinmaisio nes zadu isvaziuoti ir bijau kad nebutu per velu paduoti ji 

-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
Perincius paukscius galima pradeti pratinti prie kiausinmaiscio pries kelias dienas nuo 1mo kiausinio skilimo 

-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
jei poreikis bus pamėgs,neretas paukštis į virto kiaušinio pusę nė žiūrėt nenori,kai atsiranda mažyliai kuo puikiausiai jį pradeda vartoti
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
sveiki gal i ta tema pataikiau, dabar mano bedos.siemet savo nimfinui nupirkau patele, jie susidraugavo ir pradejo pereti padejo jau 3 kiausinius ,matosi kad nesioja 4 kiausini, pasizejau per pilva yra linija plikos odites, ar tai normalu ,nes to kiausinio nepadeda daugiau kaip para, sakau gal uzstrigo,o taip gaila jos sunku vaiksciot o abudu tokie stropus, 

- rasiute
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
- rasiute
- Augintiniai:
- dziuga
- Augintiniai:
džiuga, gražuoliai nimfukai
kaip supratau, kad papūgos perėtų, reikia, kad turėtų inkilą, gautų kiaušinio, kalcio, žalumynų ir, gal kitokių baltymų?
Pas mane visko gauna, bet vistiek ožkos, nieko neperi..

kaip supratau, kad papūgos perėtų, reikia, kad turėtų inkilą, gautų kiaušinio, kalcio, žalumynų ir, gal kitokių baltymų?
Pas mane visko gauna, bet vistiek ožkos, nieko neperi..

-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Ar kam nors yra buvę, kad nimfa užkastų pjuvenose kiaušinį? Gal čia tik mano peštukai besimaldami po lizdą netyčia kiaušinį pjuvenomis apvertė?
Vėlpradėjo peštis kaip ir prieš pirmąją vadą, panašu, kad nepasidalina, kam tupėti ant kiaušinių
Vėlpradėjo peštis kaip ir prieš pirmąją vadą, panašu, kad nepasidalina, kam tupėti ant kiaušinių

-
kubikas - Pranešimai: 306
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 3 svečių