Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Pritaško tai visur ir daug, langai ir tie iki viršaus šlapi, bet už tokį reginį - galiu valytis ir valytis. Man labai patinka jo maudynės. Jis pagauna azartą. O kai aš noriu pasukinėti kraną, tai jis turbūt galvoja, kad ir aš čia lįsiu- tai neleidžia, veja mane šalin .
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Nu koks ten valymas-taigi viskas jau svaru,nuplauta ,saunuolis,padeda seimininkei kaip gali.O neleidzia gal todel,kad galvoja- vandeneli uzsuksit,bus galas maudynems
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Oj, kaip smagiai turškiasi...
Maniškis tai šiuo metu kažkaip surimtėjo - žaidimais mažiau užsiima, kalba irgi mažiau. Užtat kaip čiulbėti pradėjo..... Prisiklausė naujų "kaimietiškų" čiulbesių per atvirą langą, tai dabar pats varo. Reiks kada įrašyti... Išgirsit kaip mano "erelis" lakštingala tapo.
Maniškis tai šiuo metu kažkaip surimtėjo - žaidimais mažiau užsiima, kalba irgi mažiau. Užtat kaip čiulbėti pradėjo..... Prisiklausė naujų "kaimietiškų" čiulbesių per atvirą langą, tai dabar pats varo. Reiks kada įrašyti... Išgirsit kaip mano "erelis" lakštingala tapo.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Nieko nieko ,pas mus zymiai mazesni,bet kartais panasiai buna ,kai i koki maisa isisuka,ar uzmerktus daiginukus atranda
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Yevute, pas mus tai po pusryčių jau būna toks vaizdelis ant grindų, tik ten dar agurkai, morkos ir t.t.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Užvakar pirmą kartą gyvenime Žakutį glosčiau...Nors tai buvo perduotuvei per grotas, bet laaaabai patiko... Jis megavosi galvyte sukiojo, kad visur pakasyčiau, o man net nueiti nesinorėjo...Pardaveja net nusijuoke sakidama kazin kam čia iš jusu diesnis malonumas...O kai jam labai sakiau, jis man labas vakaras sake...Dabar suprantu, kodel jie taip sparciai populiareja....tikrai sunku atsispirti tokiam paukšteliui..
- Blondi
- Augintiniai:
Bruknė sveikai maitinasi - iš močiutės morkų pasirovėm, tai valgė iš lėto, kaip gurmanė.
Dar kedro riešutą daviau, tai ji geras 30 min jį burnoj vartė, numetė, vėl pakėlė, vėl vartė burnoj, laikė kojoj, kol galiausiai išsigliaudė.
Dar kedro riešutą daviau, tai ji geras 30 min jį burnoj vartė, numetė, vėl pakėlė, vėl vartė burnoj, laikė kojoj, kol galiausiai išsigliaudė.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias