Paukštukai gamtoje
as irgi turiu tokios portreta,Klaro drauge,jie daznai pasikalba,kai pamato ja pro langa,jau kaip maivytis ,sokti pradeda,tik aisku varnai ne motais
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
-
murfika - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
Štai ką šiandien pavyko sutikti. Kas keisčiausia, jokios baimės šis mažas paukštukas žmogui nejaučia.
- Nefi
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Man nuotraukos nerodo. Bet kiek esu radusi gegužiukų, tai ji visi nebailūs būdavo, tik valgyti prašydavo kaip besočiai .
O čia mano garažo įnamiai. Manau, nesunkiai pastebėsite, kur jų lizdas su jaunikliais. Tėvelis šiandien visą rytą prie lizdo budėjo, vaikų nemaitino (anksčiau abudu tėvai vos spėdavo kirminukus vaikams nešti). Tikriausiai mažyliai ruošėsi lizdelį palikti
O čia mamytė su skanėstu vaikučiams
O čia mano garažo įnamiai. Manau, nesunkiai pastebėsite, kur jų lizdas su jaunikliais. Tėvelis šiandien visą rytą prie lizdo budėjo, vaikų nemaitino (anksčiau abudu tėvai vos spėdavo kirminukus vaikams nešti). Tikriausiai mažyliai ruošėsi lizdelį palikti
O čia mamytė su skanėstu vaikučiams
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
pradinukas - Pranešimai: 384
O pas mane pirmadienį statybos prasidėjo. Lyg ir vėlokai, bet sparčiai. Vyrui nerodžiau, nes nuardytų - namas tai dar nedažytas. Bet tai kol nudažys, tai gal kregždės ir vaikus spės išperėti, tai tada po vaikų bus galima nuardyti statinį ir nudažyti namą. Nuotraukos iš pirmadienio, dabar jau pusė lizdo sulipdyta
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Grazutes ,pas mus tokiu nera,tik selmenines tvarte septinta lizda lipdo (dar darzineje 4 yra). Nors siemet perejo tik dviejuose,pirmas jau tuscias,antras irgi greit istustes.Bet kokie drasus maziukai-anadien matau tupi vienas ant laido(laidas netoli lizdelio kabo),dar aiskiai per mazas,kad isskristu,matyt kazkaip uzsilipo,o nei atgal ilipti,nei nuskristi neiseina.Prikisau pirsta kaip papugelei,tas graziausiai uzsilipo ir ikeliau atgal i lizdeli
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių