Voragyviai
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
man net žiurint šiurpuliukai nubego...nuo mažens paniškai bijau vorų...pamenu karta maža voriuka valty pamaciau salia manes, plaukiojom su tėčiu ežere kur tikrai gilu buvo, bet vos neišokau iš valties, kai pamačiau voriuką...gerai, kad tetis mane sugavo
Beje, paminejot, kad yra nuodingu Lietuvoje, o kurie iš jų?Ir ar žmogui jie pavojingi? Klausiu iš smalsumo, nors man jie visi pavojingi atrodo, nes labai bijau ju
Beje, paminejot, kad yra nuodingu Lietuvoje, o kurie iš jų?Ir ar žmogui jie pavojingi? Klausiu iš smalsumo, nors man jie visi pavojingi atrodo, nes labai bijau ju
- Blondi
- Augintiniai:
-
KapriziukeEe - Pranešimai: 0
- Augintiniai:
-
Wizija - Pranešimai: 163
- Augintiniai:
Po tokių žinučių dar labiau bijosiu vorų...O šiaip tie vorai, kurie dažniausiai sutinkami tikrai nemanau, kad galetų ką nors padaryti...Bet vistiek paniškai bijau ir net nežinau kodel...Ant musu namo šono karta pamaciau du didelius juodus voriukus, tai jau pora metu per ten neeinu, o jeigu tenka tai apeinu 4-5 metru atstumu...Juokinga ane? Man irgi kartais juokinga mano paniska baime, bet ka padarysi..
- Blondi
- Augintiniai:
Lietuvoje gyvenantys vorai nei vienas nėra mirtinai pavojingi(nebent išskirtiniais, elergijos atvejais) ir tikrai ne visi jie iš čia išvardintų kanda
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Vaikystej ir as paniskai bijojau voru ir varliu,dabar tik su varlem prasilenkiu,o koks vienas kitas voras net kambary gyvena ,kaimyne mociute sakydavo,kad negalima is kambario voro ismest,nes savo laime ismesi ,tai ir gyvena jie pas mane laimingi,pripratau,nebebijau,kartais kokia muse i voratinkli imetu
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
as kai pamatau vora draugui ziziu tol kol ismeta vora...kaime net i wc nenueinu kol jis nepatikrina ar ten ju nera, kvaila, bet neiseina man nugaleti baimes...
- Blondi
- Augintiniai:
Na, tie vorai nieko nedaro jeigu pats zmogus nieko nedaro tam padareliui. Jeigu nuskriausi tai aisku,kad voras ginsis. O taip nera ko bijoti
-
Wizija - Pranešimai: 163
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių