Nimfų veisimas
tai dabar net nelysciau prie kiausiniu nesviesiu nieko neliesciau nes kaip bus taip tada buciau zinojus kad neissiperes buciau kiausinio nedavus tai butu dabar net nesiporave bet kas zinojo cia visada buna kad is klaidu zmogus mokaisi
nes kitoj temoj apvaisinti ar ne klausiau ar nieko blogo kiti juos sviecia na bet geriau zinoma to nedaryti aciu visiems kurie padeda spresti iskilusius klausimus ir problemas 

-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
O tai gal jie dar butu ta kiausinuka silde?Gal todel i inkileli nori?O kiausinuka pradauzei,buvo ten pauksciukas?
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
ne diena paziurejau nes jie jau ant sakos tupejo atsales visiskai buvo pradauziau nmaziukas gulejo saltas bet visas susiformaves jau tik galvyte kazkaip isprauta buvo gal ir zuvo del to nes as isivaizduoju jei ka jis dar bent sirdute butu plakusi
o gal pauksciai jaute kad nuo ryto jau tupejo o ne inkile buvo sakau gal seip palauksiu per pietus tas pats o jie tik vel poruojasi 

-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
Aš tai visgi manau, kad nereikėjo landžiot. Dar būčiau aš palikus tą kiaušinį. Gal jau ruošėsi paukščiukas kaltis...
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Džiuga, labai gražus paukštukas. Kiek skaitinėjau ir žiūrinėjau veisimo temas, Jūsų visos nimfukų vadod labai gražios.
ech... kada nors ir aš gal turėsiu nimfutę...

ech... kada nors ir aš gal turėsiu nimfutę...

-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dziuga, labai faini mažiukai
Šiaip pažiūrėjus jau kaip ir suaugę atrodo, bet veidukai ir trumpa uodega viską pasako 

-
kubikas - Pranešimai: 306
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių