Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
-
Nesinanto - Pranešimai: 314
- Augintiniai:
Nu tai ir kitais augintiniais reik rupintis nes pas mane 8 sunys katinas 2 banguotukes ir 5 gupijos o as noriu grynai is sava pinigu pirkt viska nes tevu neprasysiu pinigu del akvariumo ar del dar didesnio narvo ir 2 papugu
P.S.
sory kad rasau ne i tema
P.S.
sory kad rasau ne i tema
-
nikeaoxlr - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Šiandien Nesiuko jubiliejus
! Jam jau 5-eri metai kai pas mus atkeliavo
vėliau sulauksit ir jubiliato nuotraukų 

-
Nesinanto - Pranešimai: 314
- Augintiniai:
-
Tutis .5 - Pranešimai: 920
- Augintiniai:
-
dragute - Pranešimai: 195
- Augintiniai:
Sveikinam sukaktuvininkus
o pas mane namie kitokia svente. Net bijau likti nesuprasta..
Taigi vakar pirma karta po 6 m. pamaciau, kad senoji porele magino poruotis!!!!
kone kvapa uzeme, kai pamaciau, kad bernuzelis lipa mergaitei ant nugaros
tik vos uzlipo, bet nieko nespejo padaryt. Cycka atsusukus i ji snapuku kepstelejo ir tas nusoko. Po keliu sekundziu vel vyko meginimas. Si karta Cycka jau ir pritupe rimciau ir uodega pasuko, bet nukrito kazkaip bernuzelis. Puoseleju vilti, kad gal jau pagaliau des kiausinuka Cycka. Sitiek metu nieko nebuvo..
O kas pasikeite, tai as paukscius is tevu pasiemiau pas save. Pas mane jie gyvena 4iese laisvej kiaura diena ir tik vakare patys eina miegot. Visa diena buna sviesu ir silta. Daznai purskiu vandenuku ir kasdien duodu zalumos: obelu, liepu, pieniu, dobilu, viksvu, zirniu zaliu ir t.t. Gal sakau tai ir isjudino organizma paukstukams

o pas mane namie kitokia svente. Net bijau likti nesuprasta..

Taigi vakar pirma karta po 6 m. pamaciau, kad senoji porele magino poruotis!!!!

O kas pasikeite, tai as paukscius is tevu pasiemiau pas save. Pas mane jie gyvena 4iese laisvej kiaura diena ir tik vakare patys eina miegot. Visa diena buna sviesu ir silta. Daznai purskiu vandenuku ir kasdien duodu zalumos: obelu, liepu, pieniu, dobilu, viksvu, zirniu zaliu ir t.t. Gal sakau tai ir isjudino organizma paukstukams

-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
pasikeitė požiūris i paukštukus papuolė į rupestingesnes,galbūt daugiau laiko jiems skiriančias rankas
štai ir želmėnėliai pirmi kaip sakoma 

-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Inkilas jau kabo
Pjuvenom tik pasirupinti reikia. Ir is tikro pasikeitus aplinkai, pas mane jos visai kiti pauksciai atrodo. Mergaite pas tevus is viso neskraidydavo, o cia duodasi su visais.
Gaila, kad as per diena nematau kaip jiems sekasi. Bet siandien iseidama i darba, kaip visada juos paleidau ir pastebejau, kad patinukas vel gerinasi savo paukstytei, bet ta nenuotaikoj matyt buvo. Plunksnas tvarkesi
tai gal slaptai ka nuveiks kol as darbe
Keista man buvo is tikro, nes viena diena radau popieriaus skiautes ant zemes narvo ir i viena kampa sunestas. Ismete is inkilo, tik as nezinojau kas. Dabar jau yra aiskus itarimas. Tikiuosi neapgaus jos manes
viltis kaip niekada stipri 

Gaila, kad as per diena nematau kaip jiems sekasi. Bet siandien iseidama i darba, kaip visada juos paleidau ir pastebejau, kad patinukas vel gerinasi savo paukstytei, bet ta nenuotaikoj matyt buvo. Plunksnas tvarkesi

Keista man buvo is tikro, nes viena diena radau popieriaus skiautes ant zemes narvo ir i viena kampa sunestas. Ismete is inkilo, tik as nezinojau kas. Dabar jau yra aiskus itarimas. Tikiuosi neapgaus jos manes

-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių