Papūgėlių skraidymas
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
ysitikinus..ji sokinet sokineja..trupa astuma ir paskrenda..bet tik toliau megina nuskrist(nuo narvelio iki kito kambario)krenta ant zemes ir zeme eina
-
Meirute - Pranešimai: 180
- Augintiniai:
Gal nusilpo o nenusipenėjo. Arba dėl šėrimosi nepaskrenda laikinai. Mano banguotukės patelės tikrai apvalutės, bet skraidžioja gerai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Neisivaizduoju kaip sveikas,skraidantis pauksciukas gali nusipenet,juk jei jis sotus,daugiau nelesa.As maisto neriboju,skanestai kabo visada,gauna kiausinio,varskes,smilgu,zoliu,morku,obuolio,saku,daiginuku(kuriu didziaja dali sudaro avizos ir semkos)ir nieko,tik graziai imite ,skraido kaip naikintuvai
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Sveiki. turiu problemėlė Mano patinėlis,kuriam 2men. Jis nejudrus,skraidyti paskrenda,bet netoli ir kažkaip prastai Daugiau laiko praleidžia narvelyje arba ant narvelio. Ji turiu jau 3dienas. Bijau prie jo listi,skaičiau,kad negerai jog neskraido,kad turėtu 2 men.gerai skraidyti... Gal yra kokiu nors būdu ji išjudinti???
- Mijukas
- Augintiniai:
Manau del to nereikia pergyventi . Mano Baltas (turiu apie 2 men.) pripazysta tik narva ir dar niekada pats is jo nera islindes, isskyrus atveji kai islindo is "karantino" narvelio ir savo noru apsigyveno pas Maza. Nors narvas beveik visa laika atidarytas ir Mazas paskraido ir pas mane atskrenda, bet tuo metu Baltas savo giesmele uztraukia ir Mazas skrenda namo. Kartais iskrapstau ji is narvo, bet jis pirmai progai pasitaikius skrenda atgal ir LABAI SKUBEDAMAS!!! neria pro dureles ant pamegtos sepijos.
Pas jus paukstukas dar turi apsiprasti , ir viskas bus gerai.
Pas jus paukstukas dar turi apsiprasti , ir viskas bus gerai.
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
ebas~ Aciu Tau labai Na tikiuosi apsipras ,o jo as neskubinsiu. Gal poto isidrasins ,prades skraidyti
- Mijukas
- Augintiniai:
- Mijukas
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių